sreda, 10. april 2019

Pa tisto iz karamele...

Kako sem srečna, da sem tukaj. To me pa tako osrečuje. To pa mi je čisto ponos. Tako lep dan mi je. Čisto sem pozabila, da sem si na računalniku vse podatke izbrisala. Kako? Še sama ne vem. Dala sem samo počisti in izbriši trajno. To me je vmes vprašalo. Dobro je! Kaj dobro! fantastično! To je je tako okusno!

Kako se je potrudila zame! Obožujem. To pa m je čisti luksuz!

Rada sem tukaj v tem trenutku. Zaupam, da bo vse dobro z mojim računalnikom. Zaupam, da bo vse čisto vredu. Vse bom obnovila. Zaupam.

Hej, moja draga. Tako mi je všeč. Rada imam svoje življenje. Četudi sem tukaj z vsemi zbrisanimi podatki. Se bom potem s tem ukvarjala. Noro! Vem! Ampak želim si, da bi uspelo, da jih obnovim. Pa saj bo.

Neizmerno sem optimistična. To je moje življenje. Danes. V tem lepem trenutku. Zaupam. In kako je fajn. Odločila sem se, da bo fajn.

Kako lepi kuža je tukaj. Tako maha z repkom. Lep je. Tako miniaturen. Kako si želim iti plesati.

Komaj čakam. Tako sem vesela.

Sodelavka me je povabila na ples. In seveda bom šla. Vse, kar je z latino ritmi, mi je blizu. Obožujem to salso. In to bo v Gracu!

Se že ful veselim, pa niti še ni! Še en teden.

Kaj sem se naučila? Zaupam. Vse je v moje najvišje dobro. čisto zares. Tako je to. Zdaj v tem trenutku. Pesto je tukaj. Samo sem v tej lepoti. Zaupam še bolj. Zaupam v svojo srečo.

Naredila sem projekt skoraj do konca. Skoraj. Malo mi še je manjkalo. Samo podrobnosti. In sem ga izbrisala. Tako. Za hec. Nisem niti vedela, da lahko vse namizje zbrišem. Ostale so mi samo datoteke v uporabi. In to sta bili dve. Saj sem srečna za ti dve. Mogoče pa bo šlo za lahkoto obnoviti. Mogoče pa. Pa sigurno. Zakaj pa ne!?

Sigurno. Res sem čisto pozabila. Zdaj pa vem. Ampak nič zato. Naučila sem se, da nič več ne preberem površno. Če me vpraša zbrišem vse, se prepričam, da imam kopijo. Ali kopije. Saj nekaj imam. Slike imam. Pa saj bo vse dobro. Saj imam v bistvu vse trikratno prekopirano in projekti so ostali nedotaknjeni. Za zdaj. Torej je vse vredu.

Točila sem si vodo za kopel. Potem pa se je zgodilo. Potem pa je bila voda pripravljena za kopel. In potem sem kar malo čakala, da grem ven iz kopeli. Samo, da pogledam, ali se bo dalo kaj rešiti. Vse se bo dalo rešiti. Saj vem. Vse. Samo tako, ker mi je pomembno.

Je pa zabavno. Kako da se niti ne sekiram!? Ampak to je dobro.

Danes pa praznujem. Sledim svojim sanjam še bolj. Čisto. Z vsem srcem. Za lastno zadovoljstvo.

Življenje me preseneča na vseh področjih. Vsak dan bolj. In kako sem ponosna na to!

Čisto sem noter! Osrečuje me! Radost me zaliva.

Kaj pa poetičnost v mojem življenju? Kaj pa tisto čutno drobno razvajanje? Kaj pa tista drobna iskrenost in iskrivost? Kaj pa živost? Vse to se pretaka v meni. Čutim to notranje bogastvo. Čutim to prepevanje v meni. Prepojena sem s srečo. Kako se odlično počutim…

Ljubek pisan srčkan pristen zabaven dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Srce ti šepeta! Prisluhni mu... Joe Cocker - You're so beautiful (https://www.youtube.com/watch?v=xsOSt3hNRY0)

P.P.S.: Tukaj pa je že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=hVj6Z1qMk2M

Ni komentarjev:

Objavite komentar