četrtek, 11. april 2019

Samo sem, cvetim...

Kaj pa danes, ko sem že na dotiku dopusta. Samo malo še. Čisto malo. Čisto pikico. Samo čisto malo. To je moje veselje. To je moja radost. To je moje veselje. Tako sem srečna in vznemirjena. Čisto. Popolnoma.

Imam si neke stvari za obnoviti. Seveda na računalniku. Ne vem, ali me skrbi. Ali ne. Kako pa bom to uredila? Bom. Tako. Za zabavo. Samo malo. In to si želim še bolj uresničiti.

Rada sem tukaj. V tem lepem trenutku. Zaupam.

Zaupam, da sem lahko tukaj. Zdaj.

Rada imam to veselje. Zaupam, da je v meni. Zaupam, da sem lahko točno to, kot sem.

Danes je moj dan za uživanje. Kopel. Čaj. Ne vem, zakaj to vedno povezujem skupaj. Ampak očitno je potrebno. Tako. Ker lahko. In ker spada skupaj. Potem spim kot angelček in ker mi je pomembno, da dobro spim.

Rada spim dobro.

Rada spim kot angelček. In sploh rada spim. To mi je v tako veselje. Uživam.

Jutri pa že novi projekti! In kako komaj čakam!?! Seveda!

Malo sem bila na sprehodu. Čisto kratkem. Vse tako lepo cveti. Božansko je! Vse je v roza in belem. Čaka me moja kavarna pod cvetočim drevesom.

Danes pa sem lahko samo tukaj v tem trenutku. Vse je, kot mora biti. Lahko sem čisto tukaj. Lahko sem čisto v tem lepem božanskem trenutku. Lahko sem čisto tukaj in sem lahko samo srečna in zadovljna. Saj tudi sem. v bistvu sem ful vesela, da imam čas ustvarjati. Tako sem srečna, da lahko delam resnično, kar me veseli. Resnično sem zadovoljna, da sem pristna in srečna in radostna v vsakem trenutku. Super mi je. Čas je, da sem lahko samo pristna. Lepo mi je. Zadovoljna sem. Pijem kavo. In dobra je. Res.

Odlično sem, in čas je, da sem še boljše. Odlično se počutim v teh trenutkih tukaj.

Moje življenje je lepo in sem srečna. Ljubko mi je.

Sem lahko še bolj pristna danes? Se lahko še bolj zabavam? Sem lahko v svoji mirni energiji? Sem lahko osredotočena? Sem lahko srečna kljub vsemu? Seveda. Danes je moj dan!

Danes je najlepši dan do zdaj.

Ljubek srčen srečen dan!

Cmok! Cmok!















P.S.: Življenje te ljubi. Zaupaj!

P.P.S.: Navdih... https://www.youtube.com/watch?v=hVj6Z1qMk2M&list=UUo7Ak3TEXh8uIgZlvvXu2TQ

Ni komentarjev:

Objavite komentar