sobota, 13. april 2019

Pa čarobnost... sama čarobnost...

Cenim, da je moja odločitev. Sem srečna v tem trenutku. Tako je in nič drugače. Pa malo štajerščine: »Tak je pa nič drugače, čuj!«

In to samo zato, ker paše zjutraj malo. Po domače.

Kako se povezati z vso radostjo v meni. Čutim, da jo prekrivata vznemirjenost. Ampak bom vse uredila. Vse se bo dobro izteklo. Lahko sem srečna vseeno na vse.

Lahko meditiram. Lahko pišem. Lahko ustvarjam. Lahko sem srečna. Lahko si naredim zajtrk. Lahko se usedem na sedežno in pišem. Lahko grem na sprehod. Lahko grem na kavo.

Lahko pa vse jemljem ne tako resno!

Lahko se celo zabavam zraven! Lahko celo uživam! Danes bom naredila točno to!

Pa kaj, če imam vse zmrdano na računalniku! Vseeno lahko ustvarjam! Vseeno se lahko imam fajn! In tudi če se nikoli ne razmrda, lahko sem srečna. Ker imam polno idej, kako ustvarjati kaj novega. In potem se spet lahko vse zmrda. In razmrda.

Saj je tako vedno enak cikel. Zakaj pa ne bi uživala v teh trenutkih vmes. Mrdanja in razmrdanja. Pa saj ni pomembno, kaj se kvačka okoli. Srečna sem lahko vseeno! Tako je!

Uh, daleč smo že prišli. Daleč je že moja pot in razgled je vedno lepši in lepši. Rada imam svoje življenje. Čisto. Prav objemam ga danes. Ker je tako lepo čupasto kosmato kuštrasto! In tako mi je čisto všeč! Poljubljam te. Objemam te. Pridi. Moje roke so ti razprte. Tudi, če si danes čisto zmrdano in razkuštrano. Vseeno si ljubko!

Poslušajmo svoje srce še bolj. Naj nam bo kompas. V sebi imamo neskončen izvir sreče, radosti, kreativnosti. Vsega. To je moje življenje. Danes. Rada te imam! Uživaj ta lep dan!

Ljubek pristen "nezmrdan" "čupasto" privlačen dan!

Cmok!

Objem!















P.S.: Pristnost šteje! Naredi si dan po svoje...

P.P.S.: Tukaj je zate... nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=lqneXpFdmsg&list=UUo7Ak3TEXh8uIgZlvvXu2TQ&index=1

Ni komentarjev:

Objavite komentar