nedelja, 26. marec 2023

Zavestno sijanje!

Prebudila sem se v neko megleno občutje. Še tiščalo me je k tlom, kot se megla drži zemlje. Komaj sem jo »sšpohtlala« (odluščila) s sebe!

Zdaj pa je življenje spet lepo!

Preveč sem se navezala ali navzela občutij prijateljice in mame. Vesela pa sem, da sem si dokazala, da zmorem njuna občutja pustiti ob strani in se povezati nazaj v svojo pristno naravo!

Očitno, da se delčki mene še povezujejo s tem skoraj depresivnim stanjem in žalostjo, ker drugače se ne bi mogli niti srečati. Že na daleč bi se me izogibale! Ampak sem vesela, da sem se obnašala odgovorno, počistila, kar je bilo za počistit in zdaj sem spet pri sebi!

Meni pri tem pomaga pisanje dnevnika. Tam vse zapišem. To je moj ali moja najbolj zaupna prijateljica! To je zame sveto! Vse lahko napišem. Ko pa besede tečejo na papir, se moja duša umirja. Povečuje se mi jasnost. Bolj sem zavestna v odtenkih počutij in kar razkrije se mi, kaj so moje lekcije, kaj so moja prava občutja in kaj so moje stvari – čustvene zadeve!

Kaj pa tebi pomaga, da zasiješ nazaj (če te kdaj kaj zasenči) in žariš v svojem polnem sijaju!? Danes to uporabi.

Ljubek srčkan srečen občuten pristen radosten dan!



🌷 P.S.: Zdravi pa tudi narava, zato se ji predaj. Njena harmonija in ravnovesje se bo prelila nate.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar