torek, 21. marec 2023

Darilo prijateljice!!!

Prijateljica rabi čas zase in počutim se zavrnjeno. Pa saj ni zavrnila mene. Rabi čas zase. Vem, da se ji dogajajo težke stvari. Saj tudi jaz obožujem čas zase. Saj je tudi meni dragoceno, da sem lahko sama s sabo in spet vzpostavim stik s svojim notranjim svetom.

Zdaj to spoštujem.

Ne bom šla v obtoževanje sebe ali krivdo, kaj sem naredila narobe! Ne! Dovolj sem se mrcvarila že v preteklosti in nikoli ni pomagalo! Samo slabše sem se počutila!

To je izjemno darilo!

Lahko imam ves teden zase! Lahko uživam! Lahko občutim jasnost svojih misli! Lahko se malo oddaljim od njenih problemov in zadiham!

Res je darilo!

Imam več časa za vse, kar rada delam. Lahko bolj prisluhnem sebi in svojim sporočilom intuicije. To me spodbuja v samostojnost in še večje zaupanje sebi in svojemu srcu!

Hvaležna sem ji za to dragoceno darilo odmika.

Kako se ti povezuješ s svojim notranjim svetom? To je dragoceno!

Ljubek srčkan srečen igriv radosten dan!



🌷 P.S.: Bodi pristna. Gradi bližino s sabo vedno, ko si izstopila v zunanji svet. Ponovno se poveži s svojim srcem nazaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Mili moj ... https://youtu.be/7dMwK8Xb8V4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar