četrtek, 23. marec 2023

Zaupam!!!

Vodi me bog. Zaupam ti. Predajam ti dušo in srce in vse, kar sem zdaj in kdo sem zdaj – utelešenje. Uporabi me. Mojo osebnost. Moje telo. Mojo dušo. Vsako celico, delček mojega bitja. Naj bom pretočna za ljubezen. Naj bom prispevek svetu, najbolj močna, kar sem lahko. naj sijem najbolj močno, kar lahko!

Priznam pa, da je odgovornost za sijanje tudi na moji strani. Samo, da ostanem pretočna. Da ne zapiram življenja in sebe ljubezni boga.

Če sem v srcu, če delam, kar ljubim, če uživam življenje – no ta dan – sem pretočna. Če pišem, sem pretočna. Če grem v naravo – sem odprta za ljubezen. Tako lahko je vzdrževati povezanost z bogom.

Lahko pa sem tudi tečna in negativna in obsojam in s tem zapiram svoje srce in pretočnost. Če padem v to, potem je čas, da se tudi odvežem od tega. lahko naredim veliko stvari, da se počutim boljše.

Meditiram. Pišem. Slikam. Se skopam. Se sprehodim. Kaj dobrega skuham. Berem. Prižgem svečko. Ustvarjam. Se lepo oblečem. Poklepetam s prijateljico. Opazim lepote. Sem hvaležna. Plešem. Poslušam dobro glasbo. Ali zadremam.

Kaj pa so tvoji načini prenove in povezave nazaj? Kaj so tvoje poti nazaj k srcu?

Ljubek srečen igriv pristen šarmanten jasen vesel živahen edinstven iskren dan!



🌷 P.S.: Življenje je jasnost in edinstvenost. Ostani povezana.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar