nedelja, 10. oktober 2021

Liži le, če ti je v užitek!!!

 Pa kaj sem tu zaradi drugih, da bi bila ritoliznica ali da bi živela svoje življenje po svoje?!

Kaj je bolj izpopolnjujoče!? Kaj je bolj pristno?! Res da je neka rutina v lizanju in ni potrebno veliko povezanosti s srcem. Res pa je tudi, da nikoli ni dovolj. Vedno je nekaj narobe!?! Ali premalo ali preveč! Nikoli se ne postavim na trepalnice dovolj vzravnano! Ali dovolj elegantno ali sproščeno ali pa mi samo lasje visijo malo postrani! Nikoli ni dovolj in nikoli ni dovolj dobro!

Torej nekako lizanje odpade!

Tu sem, da bi izpolnila svoje poslanstvo, ne pa bila rešiteljica ali sužnja ali služkinja komu drugemu. (Samo, da bi se dobro počutili. Pa to tako ne traja dolgo (dve sekundi). Pa nikoli ni dovolj dobro in na pravi način. Nič ni dovolj vredu – zares – ne glede, kako se trudim.)

Torej je metanje mene stran. Metanja moje energije stran sem se naveličala. Ne daje mi več niti osnoven naklonjenosti, ampak so še potem zadirčni.

»Pa zakaj se postavljaš na trepalnice tako čutno! Če pa sem ti rekla, da imej še zraven eno roko v bok, drugo pa elegantno iztegnjeno smer severozahod!«

Mislim, da so me čisto prepričali! Tu sem zato, da bi živela pristno. Vse ostalo je laž. Vse ostalo je megla. Vse ostalo je boleče in je teptanje moje duše. Samo jaz pa sem odgovorna za svoje življenje. Torej. Zdaj dajem energijo tja, ker je resnično dobrodošla. V svoje srce! Še bolj mu sledim in ga odpiram ljubezni. Zdaj sem pripravljena ljubiti z vsem srcem. Sebe. In druge vsaj toliko, da jim pustim, da poskrbijo zase – sami. Naj delajo stoje in salte in pozen na trepalnicah, kakor jim je ljubo.

Zelo sem jim hvaležna – vsem spodbujevalcem pristnosti – da so me končno prepričali, da so bili vsi poskusi ritolizanja zaman! Zato bom zdaj raje pristna!

Sledi svojemu srcu! Naj ti bo kompas!

Ljubek srečen jasen igriv šarmanten živahen pristen sočen srčen dan!



🌷 P.S.: Vredna-vreden si dobrega pristnega življena in radosti. Lahko pustiš, da vse ostalo odide, kar ni v skladu s tvojim srcem. Bodi bolj izbirčna-izbirčen! Vredna-vreden si, da se počutiš dobro! (Rit pa liži le, če ti je res všeč in uživaš ob tem!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi... ... https://youtu.be/tqNyZLLBcq8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar