torek, 12. oktober 2021

Drama ni več moja obvezna smer!!!

 Vse kar je res dragoceno, je tako enostavno!

Če želim mir od zunaj, ga ustvarjam v srcu!

Kolikokrat me potegne v dramo, ki mi potem veča in veča zgodbo v mislih. Tako res iz miši nastane slon. Ampak si tega želim?! Mi je to potrebno?!

Izvleče me iz notranjega miru. Zamoti me, da ne delam, kar je resnično pomembno.

Podobno so problemi, samo megla okoli. Ne vidim sonca. Samo motnja so, ki me želi preusmeriti iz želenega v neko dramo.

Zato več ne nasedam.

Zaupam, da je vedno sonce, tudi če ga zdaj ne vidim. Če je noč, gledam zvezde. Če pa so oblaki, pa zaupam, da bodo minili. Zaupam, da je sonce za oblaki. tako lepo je bilo, ko sem šla na morje in smo se z letalom dvignili nad oblake. Tam pa je sijalo sonce! Ne glede kako močno je deževalo spodaj, ko se šli na letalo – dan vsem tem je sijalo močno sonce.

Zdaj pa način, kako se povezati nazaj s svetlobo (v svojemu srcu, v sebi…)! To pa je lahko. odmaknem se od megle. Poiščem navdih. Poiščem pomoč koga navdihnjenega.

Zaupam pa, da bo tudi ta »zanimiva situacija« minila. Je samo lažni alarm, ki me želi spraviti s tira. V resnici pa se nič tragičnega ne dogaja.

Kaj že nisi naveličan-a teh lažnih alarmov, ki te skozi držijo napeto-napetega?! Spustimo danes vso dramo in uživajmo življenje v miru, ljubezni in svobodi. Imamo izbiro. Imamo svobodno voljo. Zdaj! Zdaj pa jo le uporabimo!

Ljubek srečen igriv svoboden nasmejan harmoničen jasen kreativen blažen šarmanten vesel sočen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo. Imaš svobodno voljo, da jih vneseš v svoje življenje bolj in bolj. Le zaupaj si, če se občuti dobro – je dobro! Kompas srca deluje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Wet Wet Wet - Love Is All Around ... https://youtu.be/h3gEkwhdXUE

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar