četrtek, 13. junij 2019

Spekter občutkov...

Cenim, da imam tako lepo enostavno življenje. Samo sedim tukaj. Pišem. Sem. Vse kar sem. kaj ni zanimivo, da bolj ko si sprosti "porihtam" stvari, bolj umirjena postajam. Vidim, da ni toliko.
Zmorem.

Danes ne glede, kako se dobro počutim, čutim tudi to umirjenost. Vse se dogaja, kot se mora. Vse se dogaja, kot je prav.

Cenim, da sem tukaj.

Cenim, da sem zdaj v tem trenutku vse. Lepota. Živost. Unikatnost.

Imam projekte. Zase. No, ne čisto zase. Ampak me razveseljujejo. Potem so v veselje drugim tudi. Zagotovljeno.

Rezervirala sem si dan za izlet. Čisto zame! Kako pa imam to rada. Mogoče bi šla na grad. Bom šla! Zagotovo. Mislila sem, da ne bo mogoče! Ampak vse je mogoče! Res! Imam prosto! Vse se na koncu poveže, kot se mora.

Vse je dobro.

Vse je dobro.

In čisto vse je dobro.

Ne vem, zakaj mi to danes zveni pesimistično!

Lahko sem srečna zdaj! V tem trenutku. In tudi sem! potem sem lahko srečna tudi v naslednjem. Lahko potujem iz ene lepe izkušnje v drugo. Čutim to lepoto stabilnosti.

Nič ni treba s silo. Vse gre brez kritike. Samo ljubezen uči. Sploh ljubezen do sebe. Tukaj nisem, da bi se obsojala. Tukaj sem, da bi uživala v vseh možnih izkušnjah, se bodrila in bila to, kdo sem v resnici!

Ljubek sijoč srčkan unikaten pisan srčen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te resnično ljubi! Zdaj!!! Liam Payne & J Balvin - Familiar (https://www.youtube.com/watch?v=oWw1BcFhk-k)

P.P.S.: Uživaj razkošje tega čudovitega dneva... Nov navdih... https://youtu.be/GBTJTXh7PsQ

Ni komentarjev:

Objavite komentar