torek, 11. junij 2019

Odkrivajo svojo lepoto...

Zgodilo se je nekaj tako čudovitega! Pa kaj čudovitega! Samo odločila sem se, da grem! To takoj! Z veseljem! Rada imam svoje polno življenje. Rada ima to, kar mi je res lepo. Tako cenim! Vse! Sploh pa moje prijateljice!

Vem. Super je imeti lepe stvari v življenju! Res! To mi je pravi užitek! Pač cenim lepo! In seveda udobje! Balkon. Vetrc. Lepe rože. Vse te ljubke malenkosti. Kristalne kozarce. Moje najljubše krožnike od babice. Vse to mi res veliko pomeni!

Ampak ljudje! Ti pa je čista druga pesem. Vem. Stvari. Osnova. Ampak bogastvo, tisti prefinjen občutek, kako se vse to polepša v polnosti, to pa so vedno ljudje!

Pa še nekaj nas je bolj povezalo! Ples! Kako pa mi je to bilo izjemno! Salsa. Bačata! Vse te dragocenosti…

Sploh pa smeh! Norosti! Pogovori!

Vem, rada imam ljudi v čisti raznolikosti! Kako me pa to osreči!

Pa ta sploščenost. Kako se najdem v plesu. V vseh teh gibih. Kako se najdem v vseh teh potezah. Kako se najdem v veh teh spontanih gibih.

Življenje je kar videti čisto drugače. Nismo tukaj, da bi prišli od a do b! Tukaj smo, da bi plesali od a do b! Ni smisel, da kam pridemo! Smisel je, da uživamo na poti. Vsak dan je lahko ples skozi življenje!

Kako rada ima svoje življenje.

Tako sem hvaležna za moje prijateljice! Toliko zabavnosti in smeha je bilo!

Nekaj pa me je presenetilo. Bolj, ko cenim, kar imam, ta dragocena prijateljstva, bolj se mi odkrivajo v svoji lepoti. Presenetijo me vedno znova z lepoto.

Ljubek sijoč pristen unikatno srečen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje me ljubi! Tebe pa tudi! Uživaj ga!

P.P.S.: Tukaj pa že nov potovalni navdih... https://youtu.be/HI-7FAIdMT4

Ni komentarjev:

Objavite komentar