sreda, 7. julij 2021

Le zaupaj si!

  Kako lahko začnem dvomiti vase! Pa sem res tako dobra? Pa sem res tako navdihnjena? Pa sem res tako sposobna? Pa sem res tega vredna?!

Kakšne neumnosti!

Dovolj je bilo tega programiranja družbe in vsiljene ali naučene nemoči! Nismo tu, da bi tekmovali drug z drugim, da bi nekdo še vedno potem bil boljši – tudi če zmagamo! Nismo tu v podganji dirki iz labirinta! Nismo tu, da bi se pehali za stvarmi, ki nam nič ne pomenijo, samo da bi se lahko dokazali! Dovolj je bilo teh neumnosti! Danes samo zaupaj in seveda jaz tudi, da sem tu, da bi sledila svojemu srcu! To je prava modrost! To je pravi kompas! To si res želimo!

Pa še to! Zelo močni kreatorji smo! Samo so nas tega odučili, ali smo pozabili, ali smo bili preusmerjeni na dirko, ki sploh ni v naši kategoriji! Dovolj je bilo teh neumnosti!

Danes zaupaj vase! Danes zaupaj, da si dobra-dober! Danes zaupaj, da si v navdihu! Danes zaupaj, da si sposoben-sposobna!

Ljubek srečen sijoč pisan mavričen samorogast unikaten srčkan pikasto črtast dan!



🌷 P.S.: Danes zaupaj svojemu srcu! To je najbolj intimen vodnik k tvojim srčnim željam! To je v resnici bog, univerzum, Ljubezen, vesolje, bit, božansko… karkoli je vaša beseda … to je prava narava tebe! Zdaj pa jo izrazi še bolj! Le zaupaj si!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Robbie Williams | Love My Life ... https://youtu.be/j4ggyO-OFXU

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar