četrtek, 15. november 2018

Odkritje...

Kako imam rada svoje življenje! Tako super mi je bilo in še mi je! Odkrila sem spet novo kavarnico z riževim mlekom! To je tako redko tukaj v mojem ljubem mestu! Ampak ta kavarna ima razgled. Ne samo to! Ima vsepovsod mačke! Kako božansko vzdušje! Najlepše pa mi je dobra glasba in še nekaj! reče se ji Mačka! Pa še to piše na sladkorju! We LOVE you too! Če pa to ni več kot lepo!

Res sem rada tukaj, sploh, ker je ob reki. Danes dežuje in smo vsi notri. Drugače pa imajo zunaj tako lepe stolčke in fotelje. Rada pridem sem. Sploh s sestro! Obe imava radi mačke in Mačko!

Kako mi je fajn, da sem se povabila na kavo. Prav je, da vsak dan malo uživam. Ščepec po ščepec. Malo po malo! Čas je, da počasi grem naprej.

Ni še mi za iti, ker zunaj dežuje. Pa tako dobra glasba je.

Kako si lahko danes ustvarjam bolj praznično in lepo življenje? S kopeljo. Pa svečkami. Pa dobro glasbo! Pa komaj čakam, da pridem domov in si skuham kaj dobrega. Komaj čakam!

Kako si danes ustvarjam bolj poetično življenje? Danes je moj dan! Čisto zase! To imam tako rada! Rada imam to barvitost in pisanost, ki jo dajem dnevu. Rada ima to ljubko življenje v polnosti in pristnosti. Danes je ta dan! Čisto moj! Kaj če bi brala kako dobro knjigo ali revijo? Tisto z morja, ki še je nisem imela časa niti pipniti prav. Zdaj pa imam priložnost. Deževni dnevi so pravi za to!

Ljubek pisan pristen kičasto lep dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Poslušam svoje srce in sem zadovoljna, da imam tako lepo življenje. Ustvarjam si poetično življenje danes! Nič ni bolj pomembno, kot da se počutim dobro!


Ni komentarjev:

Objavite komentar