torek, 13. november 2018

Split... spet kdaj pridem...

Kako sem zadovoljna! Srečna! Čisto navdušena! vznesena! Polna upanja! Rada imam svoje življenje!

Saj vem, da je že davno od oktobra, že čisto mimo! Pa smo še kar malo praznovali. Seveda moj rojstni dan! Rada imam tako unikatno praznovanje. Najbolj pomembno pa mi je bilo, da sem bila z mojimi najdražjimi. To mi pa toliko pomeni, da so si vzeli čas.

Zadovoljna sem, da smo se tako zabavali in vse tako prijetno doživljali in je bilo izjemno fajn.

To mi pa toliko pomeni, da smo res imeli čas, da smo se tako z lahkoto in sproščeno povezali še bolj.
Super mi je bilo! Še enkrat hvala!

Najlepše pa je priti s potovanja domov. Moja velika postelja. Vse zunaj je v tako lepih jesenskih barvah. Zdi se mi kot čisto nepredstavljivo noro doživetje! Včeraj še na ladji za Vis, danes pa že praznovanje z mojimi. Vse je mogoče in tako sem srečna, da sem vse to doživela.

Potem pa to razlaganje zgodb. Počutim se odlično in sem tako ponosna nase, da sem si uresničila to potovanje. Počutim se kar bolj bogato.

Zdaj pa luksuz doma naprej! Zajtrk! Spila sem že moj zeleni sok! Včeraj sem našla najboljše riževo mleko z okusom lešnika, ki ga tako obožujem! Super! Uh, kako si bom spenila za kavico! To bo božansko! Uresničitev mojih sanj za zajtrk!

Ljubek sijoč sončen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok, objem!













P.S.: Iskreno hodim po svoji poti srca in sem navdih, da je srce tvoj kompas. Tako je! Slučajno sem slišala to pesem... Ed Sheeran - Perfect (https://www.youtube.com/watch?v=2Vv-BfVoq4g)

Ni komentarjev:

Objavite komentar