sobota, 20. april 2019

Coffee time...

Kako me osrečuje potovanje! Danes sem se kar na hitro odločila, da grem! Najprej sem bila odločena! Potem sem si premislila! Potem pa sem se zbudila z vedenjem, da grem! Kar spati nisem mogla zjutraj!

Tako sem klepetava! Tako rada klepetam!

Prav klepetava postajam! Pa saj sem vedno bila! Samo zdaj sem še bolj! To pa mi je tako všeč. Samo bolj moje teme! Radostna rast! Sreča! Ustvarjalnost! Pristnost! Rada živim svoje lepo življenje! Tako sem ponosna nase! To pa mi je v tako veselje!

Čakaj! Kje sem!? Malo sem preveč vznemirjena, da bi lahko kar zbrano pisala!
Točno!

Potovanje!

To sem želela napisati! Tukaj sem!

(Naj še bo malo skrivnost! Več poglejte na youtube kanalu Kateja!!! (Pa naročite se! In seveda všečkajte! No, če ni tako slovenski izraz primeren, potem pa lajkajte! (Kaj bo dovolj reklam!? Samo koristne so, ker so navdih za izlete ali navdih kar tako!)))

Res! Brez heca zdaj! Morate pogledati! Obvezno!

Ne več brati dalje! pogledat!

No, zdaj sem tukaj. Mislila sem, da bo šla prijateljica zraven! Pa je tako očitno moralo biti! Ker tako uživam! Vse se uredi točno tako, kot se mora!

Pa še to, dobro, da sem se usedla noter v kavarno! Baterija na računalniku je bila polna (prazna) in je imela samo šest procentov. Je pa zadostovalo za pisanje pol strani! No in zdaj sem na elektriki. No, saj ne jaz! Računalnik! Čas je, da grem naprej raziskovati mesto! Kako dobro se počutim tukaj! Odlično!

Tako čas je! Čutim!

Ljubek pristen sijoč srebrno lesketajoč unikaten dan!

Cmok! Objem!
















P.S.: Poslušaj svoje srce! Naj ti bo kompas! Srce ve! Točno ve! Zate!  Brooke Fraser - Something In The Water  https://www.youtube.com/watch?v=8Axj-xvyz8M

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=FVx2I5yw00g&list=UUo7Ak3TEXh8uIgZlvvXu2TQ

Ni komentarjev:

Objavite komentar