četrtek, 13. oktober 2022

Prepletanje energij je neprecenljivo!!!

Tako rada imam debate! Rada imam tudi strast v ženskah, ki opogumljajo druge ženske. Nikoli ni šlo za vojno proti moškim, ker so tudi oni čudoviti. Tudi oni so vključeni v manipulacijo medsebojne vojne moško-ženske polarnosti. Še bolj rečeno namerne razdvojenosti!

Zdaj pa je čas, da se združimo. Dovolj je bilo trosenja neumnosti, kako smo v dveh različnih taborih. Vsi smo radi ljubljeni. Vsi imamo radi mir. Vsi smo radi cenjeni kot taki kot smo in se dobro počutimo v svoji koži.

Moški ne rabijo postati ženske in niti obratno ne gre! Vsak ima svojo različno pristno vlogo.

Vsi smo radi sprejeti kot to, kdo smo in videni.

Moški in ženska sta najmočnejša, ko sta skupaj združena v ljubezni. To je naše zavezništvo. To je naše bogastvo. To je naš pravi namen. Ne tekmovalnost in primerjanje ali očitanje. Dovolj je bilo tega, saj nas tako ni nikamor pripeljalo. Ustvarjalo je umetno vojno in zmedo.

Zdaj pa je čas jasnosti. Vsak je dragocena duša. Skupaj pa smo še milijonkrat bolj močni. Skupaj z lahkoto ustvarjamo mir, cvetenje, ljubezen, obilje – za vse.

Danes bi rada odprla svoje srce še bolj svoji duši dvojčici. Moč ljubezni je zaklad, ki nam polni srce. Ljubim svoje življenje in mir mojega srca se širi na ves svet.

Danes odpri svoje srce zakladu ljubezni. To je naša prava moč.

Ljubek močan strasten ljubek iskren fantastičen šarmanten dan!



🌷 P.S.: Kako lahko danes odpreš svoje srce še malo bolj? Kaj je zate pristna ljubezen? Ti si že ljubezen v svojem srcu. Ljubljena.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar