sobota, 15. oktober 2022

Odprto srce lepotam zate!!!!!

Prav lepo je, ko odpiram bolj in bolj lepotam srce! Narava me polni in jaz sem del narave in ta je v meni. Vse je skupaj prepleteno v čudovit vzorec neponovljivosti in občutkov radosti. Lahko je vse popolno, tudi, če na prvi način ne izgleda tako! Ljubim z vsem srcem! Naravo! Sebe! Ljudi okoli sebe! Življenje je čudovito!

Izbiram bolj in bolj pristnost srca! Izbiram najboljše, kar lahko!

Hkrati pa zaupam, da sem vodena na najboljši kraj ob pravem času in tam vedno srečam prave ljudi. Življenje me postavlja na najboljše možno mesto zame! (Kryon afirmacije za začetek dneva)

Danes sem usvarjalna. Danes sem pristna. Danes sem radost. Danes sem bližina. Danes sem igrivost. Danes sem lepota. Danes sem smeh in veselje. Danes sem samo to, kdo sem. danes nič ne izsiljujem, ampak dopustim, da se Ljubezen pretaka skozi mene v vsakem trenutku.

Danes samo sijem. Svobodno bitje sem. svoboda je moja osnovna pravica! Zdaj pa jo res izbiram! Izbiram veselje! Izbiram srečo! izbiram radost! Izbiram lahkotnost in življenje v vseh pogledih – kot največji praznik!

Neznansko sem hvaležna, da sem živa! Neznansko sem hvaležna, da sem tu! Življenje je čarobna pustolovščina! Zdaj! dovolim si sijati v vseh pogledih! (Hkrati pa dopuščam drugim, da izberejo kot želijo. Sami so odgovorni za svoje življenje. Zdaj.)

Si danes najbolj močan svetilnik Ljubezni, kar si lahko? Uživaš v tem, da si to, kdo si? Praznovanje življenja se lahko začne, saj si ljubljena, točno taka kot si – zdaj!

Pristen nagajiv lahkoten izjemen iskren edinstven vesel dan!



🌷 P.S.: Življenje je kreativnost obstoja pristnosti srca! Zato samo bodi – ti – ti! Zraven pa še uživaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar