četrtek, 9. september 2021

Želi si te! Nezadržno!!

  Kaj sem kdaj pomislila, koliko možnosti sploh imam?! Vedno se zapiknem v nekaj in potem ne vidim niti milimeter mimo. Kaj pa, če obstaja še boljši način? Kaj pa če moj način ni bližnjica ampak pot okoli in okoli?! Kaj če bi bolj zaupala, da to, kar si želim – si želi tudi mene?! Kaj če bi bolj zaupala, da če je želja, je tudi pot do nje!? Pa še to, kaj če je ta pot lahka – takoj – ko začnem bolj zaupati v sodelovanje vsega vesolja, univerzuma, da mi pomaga. Vsak trenutek dneva se mi razkrivajo koraki do mojih želja. Samo sledim svoji sreči. Samo ohranjam mir v srcu!

Moje srce je močan magnet!

Lahko danes malo bolj zaupam vesolju in manj pozornosti dajem lastnim močem, da se trudim na vso moč, da se mučim, da delam trdo in sem neprizanesljiva do sebe, ko mi ravno ne uspeva. Danes zaupam vesolju. To je tudi želja vesolja, da se izraža skozi mene! Zakaj mi torej ne bi dalo poti do mojih srčnih želja!? Kako je lahko še boljše?!!! Izjemno je!

Danes zaupam! Izbiram več in več sreče in miru v srcu! To je dovolj! To je največ, kar lahko naredim za izpolnitev svojih srčni želja!

Življenje je tako lepo! Zdaj pa le zaupaj, da se je vso vesolje zarotilo, da ti uresniči želje! Izbiraj slediti svojemu sijaju in ohranjaj mir v srcu! To je dovolj!

Ljubek srečen igriv blagoslovljen kreativen živahen miren divji nagajiv zabaven pikasto mavričen dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost, če jo le spustimo v srce in smo jo pripravljeni opaziti! Ti si darilo svetu, zato sij v svojih najlepših barvah! Tudi Luč! Bodi Ljubezen! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni valjak - Dok je tebe (Stožice 2013) ... https://youtu.be/7qHTCCr2SXg

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar