sobota, 11. september 2021

Rok trajanja potekel!

 Ujela sem pogovor med dvema osebama. Ena je na vsak način želela pametno pomagati in je samo nizala zgodbe. Bile so samo o tem, kako je napačno iti stran od partnerja. Vse.

Že takrat se je v meni prebudil čuden občutek. Nekaj mi ni bilo prav. Nekaj se ni občutilo dobro.

Zgodbe so se še kar nadaljevale. Kako je preizkus za dušo, da živiš s črno čarovnico in kako se kališ, da še vedno ostaneš beli – ali v luči.

Verjamem v to. Ampak zakaj ne bi izbral že v začetku ali osnovi nekoga, ki je luč. Zakaj bi se vso življenje boril? Tema je tema. Luč je luč. Kje si? Pri belih ali črnih? V temi ali luči? V ljubezni ali strahu?

Zakaj bi se mučila z nekom? Zakaj bi se sploh mučila? Ne rečem, da so težave v odnosu in se je treba sproti pogovarjati o čustvih in občutkih. To je normalno. Ni pa normalno, da vztrajam v zvezi z nekom, samo zato, da sem v partnerstvu ali iz kakršnega koli drugega razloga, ki ni ljubezen.

Vedno sta potrebna dva. Tudi za reševanje odnosa.

Vem, da sta moja starša skupaj od osnovne šole. Imela sta pestro, ampak sta še vedno skupaj. To sem si vedno želela. Ni mi uspelo. Včasih so odnosi živi, potem pa odmrejo.

Ubijalo me je to, da sem v odnosu, ki je mrtev. Ni šlo. Nisem bila jaz kriva, niti on. Boljše je biti sam zdrav, kot bolan v odnosu. Eni odnosi so za vedno, eni pa se končajo. Ni prave in napačne rešitve. Jaz sem vedela, da je zares konec, ko sem občutila mir, da odhajam iz odnosa. Zaradi tega nisem slaba oseba, niti bivši partner ne, ker nisva ostala v odnosu do smrti.

Čutila sem, kako je oseba v pogovoru želela naložiti krivdo, ker se je gospa ločila. Ampak naredila je edino prav! Dala je priložnost sebi, da je srečna in še partnerju.

Vsak ima svojo zgodbo. Vsak ima svoj prav. Jaz pa ne želim imeti prav, ampak želim biti srečna!

Ljubek srečen igriv bleščeč nagajiv strasten topel nežen kreativen mavričen optimističen dan!



🌷 P.S.: Danes zaupaj, da je oseba, ki je točno zate. Več jih je! Poglej koliko ljudi je na svetu! Zdaj pa odprimo srce pravi ljubezni. Zaupam v srečne konce. In če še ni dobro, še ni konec!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar