nedelja, 5. september 2021

Izraz pristnosti! vedno!

 Danes je oblačenje izraz mene. Danes je moja frizura izraz mene. Lase sem si končno pobarvala živo roza, kar sem si že dolgo želela! Super se počutim! Prav poživi me!

Danes je način, kako preživim dan, izraz mene.

Danes je vse, kar delam, izraz mene.

Tu sem samo zato, da bi bila jaz. Ne da bi kaj dosegla. Samo izražam sovjo edinstvenost vesolja! (Priporočam video Tjaše Doleray na youtubu, navdušila me je s tem kanaliziranjem.)

Tu smo samo zato, da bi vse odražalo to, kar smo v resnici. Srcu.

Vedno bolj čutim, da me dejansko boli, če ne morem biti pristna. Prav čutim naraščajočo napetost v sebi. Ne morem si več lagati! Ne morem se več pretvarjati, da sem žrtev, kogarkoli ali česarkoli (sistema, dogajanja), ker vem z vsem svojim bitjem, da imam svobodno voljo!

Sama si ustvarjam svoj svet s svojimi mislimi, besedami in dejanji. Bolj kot izbiram, kar imam rada, bolj sem srečna! Bolj visoko je moja vibracija. Bolj sem v srcu, bolj pritekajo k meni stvari z lahkoto!

Danes ljubi kdo si in naj bo vse izraz pristne srčne biti – tebe, kot si v resnici – Ljubezni! Uživaj!

Saj veš, da si pristna – pristen največji blagoslov za svet! Res uživaj!

Ljubek krasen izjemen jasen igriv optimističen blažen čaroben mavričen pisan lesketajoč živahen optimističen harmoničen divji dan!



🌷 P.S.: Živi svoje življenje, da ti bo v radost! Tako si največja radost drugim!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... MODRIJANI - MOJA ... https://youtu.be/cbanV5zSp0I

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar