torek, 29. december 2020

Temu se nisem pripravljena odpovedati več! Nikoli!

 Kaj ni lepo, ko je tako umirjeno vzdušje?

Rada imam lepe dni polne mirnosti. Drama mi je bila včasih blizu. Zdaj pa mi ni več. Bolj cenim sproščenost in lepoto vsega. Drama mine in pride nova. Vedno nova, če si jo želim. Ampak si je ne! 

Zakaj bi posvečala energijo temu, kar vnaša nered v mojo energijo. Imam mogoče trenutno zadovoljstvo. Malo adrenalina. Ali pa si mislim, da meni pa potem tako dobro gre. Ampak to ni nič v primerjavi z notranjim mirom in ljubeznijo, ki jo čutim v sebi. Kar tako! Ker sem. Tega ne dam! Temu se nisem pripravljena odpovedati več!

Kako sem bila včasih neumna, da sem mislila, da bom spremenila kogarkoli v mir in radost. Ali ljubezen. Če bom le dajala dovolj tega, se bo kdo tega nalezel.

V resnici pa je vsak čisto sam odgovoren za svojo srečo, mir in radost. Povezanost s srcem pomaga. Tega si želim več! Kaj pa si ti želiš za prihajajoče leto!?

Lep ljubek miren ljubeč ljubkan srčkan dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Danes se imam rada, in se povezujem z ljudmi, ki so že našli v sebi ljubezen. Ostalim pa sem vabilo, da jo najdejo. Ni pa to moja odgovornost! Moja odgovornost je moja sreča. In danes izbiram srečo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Lahkotnejše proti svojim sanjam! ... https://youtu.be/Phaut35KkJw

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Somebody To Love … https://youtu.be/kijpcUv-b8M

Ni komentarjev:

Objavite komentar