sreda, 3. november 2021

Tako vidi to Ljubezen!!!

Pa čisto lahko je biti srečen!!

Pa čisto lahko je biti hvaležen!!

Pa čisto lahko je ljubiti vse, kar je dobro in prav in polno zadovoljstva!

Na to se zdaj osredotočam in to raste!

Ljubim z vsem srcem! Hvaležna sem z vsem srcem! Srečna sem z vsem srcem!

Lahko je! čisto lahko je!

Samo bolj in bolj se osredotočam na vse najboljše in dobro in zaželeno!

Hvaležna sem za vse, ker vem, da nosi seme dobrega! Zame! Za moje življenje in za vse, kar je resnično moja srčna pot! Zato zdaj vse sprejemam! Pa ne samo to! Uživam v tem! Uživam v lepoti življenja!

Lahko je biti zaljubljen-a v življenje! Samo cvetim! Samo sem čista radost! Samo sem bližina in hvaležnost in uniaktnost in pristnost! Vse je tako polno! Vsepovsod je toliko lepega!

Pa res je lahko biti srečna-srečen! Vedno se najde kakšna priložnost! Zdaj ljubim in vzljubim vsak košček svojega življenja do zdaj, in zdaj in v prihodnje. Zaupam, da iz vsega tega nastaja čarobnost! Bolj kot ljubim, bolj se mi to vrača! Zdaj pa se zabavam ob vsem tem! Lahko se zabavam! Lahko uživam! Lahko sem živahnost in pristnost! Lahko sem čista igrivost in radost! To je moje poslanstvo in sreča! Zdaj!!!

Ljubim svoje življenje!


Kaj pa je tebi všeč v njem!?

Zdaj pa to hvali z vsem srcem in glasno! Kajti bolj kot to negujemo, bolj se razcveta! Prav želi si gnati in žene nove liste ljubezni in se razrašča v čisto radost in veselje! Ljubim vse v svojem življenju! Popolno je čisto nepopolno!!! Zares je popolno! Čista ljubezen!

Ustvarjaj si čaroben lep izjemen igriv dan!

Ljubek mogočen radosten nagajiv blažen srečen šarmanten srčkan srčen dan!



🌷 P.S.: Danes le poslušaj glas ljubezni! glas strahu pa potrepljaj po glavi, ga pobožaj in ga objemi. Potem pa znova prisluhi glasu ljubezni! To je tvoja resnica! Zdaj pa jo živi! Ljubi svoje življenje! In seveda sebe!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar