torek, 2. november 2021

Pocukrano lepo!!! Obožujem!!!

 Življene je ena sama sladkost, če jo le znamo okusiti! Hvaležnost mi odpira srce. Lahko se osredotočam, na kaj gre narobe. Lahko pa občutim toplino v srcu, kaj pa je dobro in prav in me razveseljuje. Vse je dobro. Vse je prav. Vse je točno tako kot mora biti. Sem točno tu, kot moram biti. Ne moram! Sem, kjer sem! to je čista radost in ljubezen vesolja, da mi podari, kar si želim. To je samo pot do tega!

Zdaj pa je čas, da uživam na poti do vseh srčnih želja. Vem, da bodo prišle. Vem, da so darilo zame. Darilo kar tako, ker sem. zdaj pa je čas, da se sprostim in uspevam v tem čarobnem procesu udejanjanja.

Lahko še bolj zaupam. Lahko še bolj uživam. Kaj če bi zagotovo vedela, da je zame vedno dobro poskrbljeno. Ne glede, kako se zdaj kaže. Ne glede, kako zdaj izgleda. Vse je v procesu sladkanja. Na koncu bo sladko. Samo zdaj, zdaj pa si želim uživati v tem! V vsakem zrncu sladkorja.

Pomembna je pot, ne samo cilj. Zato se sprašujem, kako lahko danes še malo bolj uživam? Kako sem lahko še malo bolj pristna?! Kako lahko še malo bolj živim svoje sanje?!

Ne bom več čakala na obkljukanje vseh mojih želja! Zdaj izbiram srečo! Zdaj izbiram veselje! Zdaj izbiram bližino svojega srca in se razcvetam!

Kaj je tebi najbolj sveto?! Kaj ti je najbolj pri srcu?! kaj najraje delaš?! Danes si daj priložnost, da zares zacvetiš. Ljubka si – taka kot si. Ljubek si – točno tak kot si. Zdaj! Neguj svoje darove in strasti!

Ljubek srečen igriv radosten srčen pristen nagajiv živahen strasten ljubek dan!




🌷 P.S.: Izbiraj več in več sreče in radosti zase! Tega si vredna! Super si točno taka kot si! Zdaj pa to živi! Zdaj pa to sprejmi! Zdaj pa se uresničuj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Kada me dotakne ... https://youtu.be/R2R1EIJAviI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar