petek, 5. november 2021

Vsako minuto poljub Ljubezni!!!

 

Kako lahko je vse, če se predam z vsem srcem! Vse teče z lahkoto! Zakaj nisem že do zdaj tako živela!?! Vse je bolj zabavno! Vse je čisto bolj zanimivo! Vse je čisto bolj živo in polno drobnih veselj!

Moje srce je polno!

Tako rada sem to, kdo sem!

Za nič na svetu se ne bi spremenila! To, kdo sem, sem jaz! To je moja čista radost! Ne bom se več skrivala! Prav zabavno je biti to, kdo sem. Pa saj se tudi na sto kilometrov vidi, če se kdo pretvarja! Zato je še stokrat lažje opustiti, kaj pričakujejo od mene in samo biti to, kdo sem.

Življenje je polno vabil za srečo! Zdaj jih sprejmem in zdaj jih živim. Zdaj jih povabim še bolj v sovje življenje! Zdaj jih začutim z vsem svojim srcem! Življenje je čista čarobnost! Vse v meni se radosti!

Čudovito je biti živ! Čutiš to ljubezen, kako ti vsako minutko kot lahen vetrc, drobni mravljinci, nežen poljub … šepetajo, kako si ljubljen-a! začuti to! Čudovit-a si!

Ljubek srečen igriv fantastičen kreativen sijoč nagajiv živahen pristen dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! Vredna si tega! Vreden si tega! Zdaj! Sprejmi vso to Ljubezen v tvoje srce! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Kada me dotakne ... https://youtu.be/R2R1EIJAviI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar