ponedeljek, 1. november 2021

Pa res je čarobno!!! Zdaj vidim!!!!

 Življenje je tako čarobno! Tako malo je potrebno, da se spremeni! Tako malo! Samo iz strahu se pomaknem v ljubezen! To pa je čisto enostavno. Meni pomaga meditacija. Ta čas zame je tako dragocen! Skupaj soustvarjamo čarobnost z meditacijami za obilje s Susan (lovelighttruth.com mislim, da je!)! definitivno jih priporočam. Prav čarobne so!

Zdaj sem spet pri sebi!

Pa tako lahko se je prepustiti strahu! Ampak veselje! To pa je vredno, da se potrudim zanj! Občuti se tako lahkotno in razigrano! Prav smejim se z vsem svojim telesom! Prav čutim, kako me vznemirjenje preveva in sem radost v vseh pogledih! Prav navdušena sem nad življenjem!

Danes bom uživala v vseh pogledih! Danes bom sijala v vseh trenutkih! Zdaj čutim, da je moj čas, da se poslovim os starih zgodb nemoči, da nisem dovolj, da naj bom skromna in si želim malo. Dovolj je bilo tega držanja v strahu in skrčenosti! Dovolj! Zdaj je čas, da razprem krila! Zdaj je čas, da odprem popke! Zdaj je čas, da sprejmem vse, kar ima vesolje zame! Zdaj je čas, da se povežem v sem obiljem! Zdaj je čas, da ustvarjam bogastvo srca! Želim se počutiti fantastično in zdaj vem, da sem tega vredna.

Saj vem, da so stvari pomembne. Ampak lahko sem srečna tudi, če še mi božiček ni prinesel vsega (ali sploh kaj!) vedno iščemo samo občutek, da se počutimo dobro, ljubljeno, sprejeto, prepoznano. To pa lahko vedno dosežemo!

Kaj ti izbiraš danes? Vse je mogoče zate! Kaj izbiraš danes?! Kdo si?! Kako se počutiš?! Kaj delaš!? Vse je mogoče zate! Zdaj! Izberi s srcem!

Ljubek srečen srčen nagajiv radosten vesel poln smeha dan!




🌷 P.S.: Življenje je na tvoji strani. Prijateljsko in polno darov zate! Opusti strah in izberi v vsaki situacij ljubezen. Močna si. Močan si. Prisluhni raje glasu ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Ljubavna ... https://youtu.be/TjuU5YFgmH8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar