torek, 8. november 2022

Vse v čistilnico Ljubezni!!!!

Vsa ta teorija je tako zakomplicirana! Pa drugi so ti ogledalo, v resnici pa vse izhaja iz tebe, ampak zares pa je mogoče, da je to njihovo. Pa kaj se gremo?! Skrivalnice?!

»Če je prisotno v tvoji realnosti, je v tebi,« Kassandra Susan Ashley, »zdaj pa to spravi v harmonijo.« 

Pa kaj sem jaz! Čarovnik! No bolj čarovnica v tem življenju – da znam čarati čudeže?!!!

Najprej imam svojo prtljago. Potem ima vpise prednikov. Potem imam vtise družine. Še družbe. Pozabila sem napisati še širši sorodnike. Pretekla življenja. Karmo. Partnerstva. Kaj še!?! Naj se še kdo javi, prosim, za kaj sem odgovorna?!

Vsega imam polo glavo. Dobesedno. Ne zmorem več sproti procesirati, karkoli to pomeni, stvari, karkoli to pomeni.

Seveda sem še pozabila omeniti okolje. To še je le nesnaga. Šole. Politika. Zdravstvo. Cerkev (ki ima pravzaprav bolj malo z Bogom). Mediji – to so šele cvetke!

Vse se je zarotilo, da nas programira v ubogljivost brez vprašanj, da smo lahko ustvarjalci bogastva za druge – sistema – potrošniki, ki kupujejo smeti (od hrane, oblačil, tehnike, ki je prežeta s kemikalijami, ki nam škodijo).

Pa v kako zaroto smo padli!?

Ni čudno, da se vse tako stopnjuje! Vrelišče je blizu! Popušča nam naučena ubogljivost in na dan prihaja pristnost, duša – radost srca – zato smo v resnici tu. Točno zato smo tu, da smo močni svetilniki Ljubezni. Zaupam, da se resnica vedno izkaže. Zaupam tudi, da je pravici vedno zadoščeno! Zaupam pa tudi, da nam Ljubezen vedno stoji ob strani in posreduje.

Veselim se vsake norosti, ki se razkrije.

Ti je dvignilo pokrov! Super! Končno lahko razmišljamo s svojo glavo, čutimo mir s svojim srcem in smo zares prisotni v svojem telesu. Naša duša se radosti in je pristno izražena! Točno to je tvoje poslanstvo. In vedno, ko izbiraš srečo, siješ še bolj močno in razkrivajo se temni koti nesmislov, ki nam jih vsiljujejo, potem pa še trdijo, da so naše ideje!!!! Noro! Zdaj pa dovolj!

Vdih. Izdih. Vdih Ljubezni. izdih nesnage (to ni več moje). Vdih. Izdih.

Zdaj se odločam, da ustvarjam za Luč, Ljubezen, Svetlobo in vse vesolje se je zarotilo, da Ljubezen prevlada. Dovolj je bilo tiranije strahu, nemoči in ostalega temnega programiranja. Zdaj je naš čas razcveta. Zaupam v to!

Kdo si v resnici? Danes to živi. Jaz pa tudi!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen srčen jasen pester iskren hvaležen vesel ustvarjalen čaroben dan!



🌷 P.S.: Sprejmi čarobnost tega trenutka. Več čarobnost in sreče kot preneseš, več poti Ljubezni tlakujemo skupaj. Tu smo za to, da bi živeli svobodno in poustvarjali zlato dobro razcveta matere Zemlje. Praznuj svojo resnično naravo. Svoboda je naša osnovna pravica!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar