sobota, 5. november 2022

Cenim napredek, ne popolnost!

Vsaka resnica osvobaja. Tu ni zato, da bi si naložila še več krive nase, da bi se še bolj obtoževala in se še bolj bičala in zmerjala! Ne!

Resnica vedno daje priložnost novemu.

Dobro. Do zdaj sem delala, kar sem delala. Nisem zmogla ali znala drugače. Zdaj pa vem. Zdaj pa znam. Zdaj pa zmorem drugače.

Resnica vedno daje priložnost spremembi.

Lahko se bolj povežemo z ljubljenimi na iskreni ravni. Ne glede ali so to naši otroci, starši, sestra, partner ali prijateljica. Kdorkoli. Z iskrenostjo gradimo mostove drug do drugega.

Danes vem, da si želim več poslušati, da res začutim, kako se drugi počuti. Želim se resnično zanimati za vsakdanjik. Želim biti pristna, sploh v odnosih. Ko sem sama, je tako najlažje.

Zdaj pa se naj vse sram, obtoževanje, togost, strogost, zmerjanje, krivda razblini kot jutranja meglica. Tu sem, da bi radostno rastla. In če se ujamem v teh nizkih občutkih, sem ujeta – si ne dajem priložnost, da bi napredovala in radostno rastla. Resnica ni tu zato, da bi se slabo počutila! Ampak, da bi praznovala, da sem jo odkrila in si jo priznala, da lahko zdaj živim bolj radostno naprej! Cenim napredek, ne popolnost!

Resnica resnično pomaga. Resnica resnično osvobaja. Daje mi neznansko moč, da lahko zdaj živim najboljše kar lahko! To pa je darilo!

Ne glede, kako težka je resnica, je vedno lažje, ko je razkrita. Tako tudi ne ponavljam starih vzorcev in jih ne prenašam naprej.

Na katerih področjih je čas za resnico? Danes si priznaj. Sebi. Potem pa še (mogoče) drugim.

Ljubek iskren radosten resničen pristen jasen vesel prazničen dan!



🌷 P.S.: Resnica je prej kot slej razkrita. Danes zaupaj svojemu srcu, kajti tam spoznaš resnico takoj.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar