torek, 1. november 2022

Dragocena!!!

Na zabavi je bila tako zanimiva situacija! Zdaj mi je smešna! Z veseljem sem pozdravila vsakega gosta, ki je prišel. Vmes smo se zabavali. Potem pa sem se tudi od vsakega poslovila in mu rekla hvala, da se je prišel. No, vsaj katere sem videla, da odhajajo.

Bil pa je en gost z odtokom v naročju in sem mu rekla adijo, pa ni slišal ali kaj. Poslovil se je od glasbenika, in še nekoga, jaz pa sem še mu kar imela roko na rami in kot da me ni opazil! Bilo mi je tako neprijetno. Pa sem samo skomignila z rameni in šla nazaj plesati. Bilo mi je nerodno pred drugimi, malo vsaj. Nekaj trenutkov!

Kaj sem si želela? Potrditve? Dokazovanja, kako sem dobra pomočnica, da vse zmorem? Da lahko osrečim vse?

Ne rabim več potrditve. Ne rabim dokazovanja. Ne rabim odobravanja drugih. Ne rabim priznanja in plakete in javnega odobravanja, slave. Jaz vem, da sem naredila vse, kar sem lahko! In to je dovolj! Nekaj pa naj drugi tudi naredijo! Ni vse na mojih ramenih!

Ne rabijo me imeti vsi radi in ne rabim biti vsem všeč. Samo, da se jaz dobro počutim v svoji koži.

Lekcija zame? Lahko sem pristna in sproščena in to kdo sem – takšna sem najlepša. Nihče mi ne rabi dokazovati moje lastne vrednosti, ker sem neprecenljiva že v osnovi! Tako me je bog ustvaril! Pa kdo lahko oporeka temu! Lekcija je tudi bila, da se zavedam, kako sem dragocena!

Se ti zavedaš svoje dragocenosti?

Kako bi živela danes, če bi vedela, zaupala z vsem srcem, da si ljubljena in zaželena?

Ljubek pristen nagajiv lahkoten srčkan srečen poreden miren dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Božanska si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar