torek, 11. julij 2023

Korenine Ljubezni!

Razkrila sem verigo vzorcev, ki se vlečejo od mojih prednikov! No, tako jasno se je vse pokazalo, da si več nisem mogla lagati! Ali si metati peska v oči in se delati nevedno!

Spregledala sem!

To je vedno dobro!

Zdaj pa imam jasnost in to je del mene! Ne morem več stati v isti reki in si dopovedovati, da nisem nič videla!

Zdaj vem!

Zdaj je za vedno del mene!

Čas je za praznovanje! Kljub rušilnim vzorcem sem si s sprevidenjem le teh omogočila nove srčne poti! Vse to mi daje svobodo! Moje srce, duša in telo, seveda tudi um in vsi predniki za nazaj so zdaj v procesu zdravljenja!

Kolikokrat mi je bilo potlačeno veselje in vzhičeno pričakovanje! To sem tako potlačila v sebi in vse užitke kot najbolj sramotno stvar na svetu! Zdaj se osvobajam! To vračam od kot je prišlo! Zdaj dovoljujem svojemu veselju, navdušenju, pričakovanju, sreči, vzhičenju in užitkom, da se neomejeno udomačijo v mojem svetu! Dobrodošli ste! Lahko obstajate! Bolj mi bogatite in osmišljate življenje kot karkoli drugega! Vsi vi ste moja radostna rast! Zdaj kličem k sebi dediščino prednic in prednikov! Naj srčnost v naših koreninah požene močno! Vredni smo dobrega življenja in sreče! Kaj dobrega, najboljšega! Življenje mojih prednic in prednikov ni bilo zaman! Samo zato in zaradi njih lahko zdaj jaz živim pristno srčno srečno bogato življenje! Hvala vam vsem! Rada vas imam vse!

Kako pa ti praznuješ življenja svojih prednic in prednikov? Živiš kaj pristno? Omogočili so ti, da si tu! Zdaj jih razveseli in živi pristno!

Ljubek radosten vesel prazničen pristen božanski ustvarjalen bogat dan!



Danes praznuj ljubezen, ki prežema tvoje korenine! Vsi si želijo, želimo, da si pristna in srečna! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar