petek, 19. oktober 2018

Zdaj v tem trenutku...

Vsako potovanje se zaključi in je začetek novega. Ali pa je vse samo potovanje? Kam grem danes? Izbiram srčno pot? Kaj me veseli? Kako lahko čas bolj zapolnim s tem?

Tako sem naučena po staro. Kaj če bi si dala več možnosti biti srečna? Kako se lahko razvajam? Kako se lahko osrečim? Kako si danes lahko polepšam dan? Brez odlašanja. Kaj lahko naredim danes za svojo srečo? Za svojo dušo? Za izpolnjenost?

V resnici tako vem, da ne rabim nič narediti. Vse sem že. Zdaj v tem trenutku. Polnost. Polna oseba. prijaznost do sebe. Ljubezen. Prijateljstvo. Iskrenost. Ljubljenost. Vse je že v meni. S tem, kose se tega zavedam, tako vse to bolj prenašam v svoje življenje. Bolj sem vse to in to se vse odraža v mojem življenju.

Srčnost se prevaja vedno bolj poetično. In rada imam poetično. Rada imam sončne vzhode. Ravno zdaj kuka vedno bolj izza obzorja živo oranžno rdeča krogla. Tako je lepo življenje.

Ljubek pustolovski dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Živimo svoje sanje tako, da poslušamo svoje srce. Hodimo po srčni poti. Spodbujam ljudi z vzgledom, da se je srčna pot prava. Bruce Springsteen - I'm on Fire (https://www.youtube.com/watch?v=xzQvGz6_fvA)

Ni komentarjev:

Objavite komentar