ponedeljek, 28. oktober 2019

Eh, ne reki – v Reki!

Danes sem tukaj. V reki! Eh, ne reki – v Reki! In kako čudovito je! Popolnost. Pa še voziti nisem rabila. Čista popolnost. Rada imam vse tukaj! Kako sem rada to, kdo sem v vseh pogledih. Rada sem v vseh teh stvareh in sem polnost in prijaznost. Sem čisto pri morju in pijem kavico. In to vegansko!  Kako me pa to vseli! Rada sem tukaj in zdaj v vseh pogledih!

Kako mi je super! Prav uživam! Še vedno se  razveselim, ko pogledam prvič proti morju! Še vedno se veselim, da sem lahko vse to, kdo sem. Kako je tu zabavno! Polno! V Reki sem že bila. Ampak bolj bežno.

Zdaj sem zares! Očitno je čas, da vse to spremenim, da se spremenim, kje sem in kdo sem. Ampak vem, da sem zdaj v tem lepem trenutku.

Ljubim vse to, kdo sem in v polno veselje mi je, da sem lahko raznolikost in užitek. Rada imam vse tukaj! Kako pa jaz rada raziskujem! Že prej sem videla tako lepe zgradbe in vse, kako je lepo!

Moja draga! Kako me pa to osreči! Ljubim svoje življenje! Ljubim vse, kdo sem! Kako pa mi je to v veselje! Danes bom tako raziskovala! Ampak najbolj pa bom uživala ob kavicah.

Saj sploh ne morem pisati! tako sem vznemirjena! Kot bi me oblila sreča od znotraj navzven! Prav čutim val energije, ki preplavlja moje telo! Rada raziskujem naokoli! Radost sem in polnost! Srečna sem in veselje! Vidim, da so tukaj blejzeri - čakaj - slovenska beseda - suknjiči -  pomembni, da jih radi nosijo, to lahko uredim.

Tako lepo življenje imam v vseh pogledih! Ljubim vsak košček mojega življenja! Zdaj! srečna sem! in to zelo srečna!

Rijeka, Reka preseneti me. Čutim tvojo lepoto že od daleč. Komaj čakam, da te še bolj raziščem! Imam lepo življenje!

Zdaj pa naprej raziskovanje!

Ljubek srečen pisan morski dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je tvoje! Vredni smo lepega življenja!

P.S.S.: Navdih... https://youtu.be/eYHOENB6aok

Ni komentarjev:

Objavite komentar