sreda, 30. oktober 2019

Potovanje, ne cilj!!!

Hej, zdaj sem s predavanja! Bom kar pisala, dokler sem še v tej visoki vibraciji! Bilo je tako fajn! Cela srečna sem! vsa sem navdušena! sem to, kdo sem.

Ustvarjam minute po minute. 

Kako zabavno je bilo v ustvarjanju knjige. Našla bom založbo, ki bo želela to izdati! Našla jo bom! In vem, da jo bom. To bom vizualizirala.

Pa še metoda kreiranja, da si ustvarim screen schot. Srečna sem. Občutim, kot da sem že. Rada ima to kreiranje svojega življenja. Kreiram življenje, kot si ga želim. Kreiram polnost. Kreiram sebe, kot si želim.

Že zdaj sem polnost. Že zdaj sem življenje, kot si ga želim in to je moje veselje! To je moja radost. Že zdaj sem polnost tega, kdo sem.


Že zdaj sem pisateljica.

In še nekaj je rekla, da je uživala v procesu pisanje knjige bolj, kot takrat, ko je držala izdano knjigo v rokah. Vse je kreirala. Kako je zabavna! Kako je lahkotna!

Polna je veselja! (Ana Bučević)

Kako fajn je bilo slišati, da nimamo nobenega problema s tinejdžeri, ne jejo, ne pijejo, ne vidimo jih, kot da jih ni… te pa pravijo, da so tinejdželir problematični! Samo videni želijo biti. Samo slišani, samo imeti si želijo občutek, da štejejo! To je največ, kar jim lahko damo in to jim bomo dali!

Pa še to zamišljam si jih, kot da je pametna, kot da je že vse, kar je! To je Ana razlagala! Kako bi se spremenil njegov občutek, če bi mu rekla, kako sem hvaležna, da je moj sin! Kako ga imam rada!

Kako sem srečna, da sem tukaj v tem trenutku! Kako sem zadovoljna! Kako sem unikatnost!

Kako je bilo dobro!

Samo delamo metode!

In ko nam ne gre, samo rečemo, pa saj bo. Dobro ti gre. Bodimo razumevajoči sami s sabo, nežni! Vse je dobro. vse je dobro! Bodimo zadovoljni. Bodimo uspešni. Bodimo to, kdo smo.

Upajmo si biti drugačni, čudni, nori in plešimo, drugi pa se naj borijo, mi norci pa plešemo! Tako je!

Zdaj pa grem počasi na avtobus in še bom tam plesala naprej svoj nori ples! Tako je! In gremo dalje!

Tako je! Življenje je čarobno! In zdaj je tako!

Ljubek sijoč unikatno pristen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te ljubi. Delit to ljubezen naprej!

P.S.S.: Zdaj ima Ana seminar v Ljubljani! Priporočam! Poglejte ... https://youtu.be/eYHOENB6aok

Ni komentarjev:

Objavite komentar