ponedeljek, 5. junij 2023

Nazaj v srce!


Zdaj pa potegni vse delčke sebe nazaj v svoje srce! Dovoli, da se dogaja zunaj karkoli se pač dogaja. V sebi pa vseeno občuti mir.

Zares čutim, da je čas prenove. Vse se vrača v moj center – srce. Če imam mir v srcu, je to taka moč, da je nič ne more omajati. Potem se to zliva in preliva na vse okoli mene. kot bi potopila živo roza barvo v vodo in bi vse obarva. Zato je tako pomembno, da sijem. Moja luč je prižigalka luči drugih. tvoja luč, pa je tudi prižigalka luči v drugih srcih!

Zato smo danes negovalke ognja srca in ljubezni!

Me to zmoremo! Me smo zato poklicane. Brez ega, brez tekmovalnosti držimo varno in toplo ognjišče, kjer se vsi pogrejemo ob ognju sprejemanja in domačnosti.

Ženske imamo dragoceno vlogo. Ne prenašamo nekih neumnosti, ki škodijo komurkoli, sploh pa ne našim otrokom ali ljubim. Imamo debelo kožo, saj se je doba sproščanja ženske zdravilne energije komaj začela. Zato je tako pomembno, da negujemo svojo energijo srca. To je zavetje ogrm+omno dušam, ki jih sploh nikoli zares ne bomo poznale, vseeno pa se jih naše ognjišče Ljubezni dotakne presenetljivo močno.

Neguj ogenj srca, ohranjevalka Ljubezni.

Kako lahko danes neguješ svoj ogenj srca?

Ljubek vroč pristen lahkoten vesel žameten domač topel igriv lahkoten živahen dan!



🌷 P.S.: Srce te vodi prav, ohranjevalka ognja Ljubezni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar