četrtek, 11. maj 2023

Pristni sorodni duši!

Zanimivo mi je gledati partnerske odnose vse okoli mene. Saj so res zanimivi. Vsak je drugačen na svoj način. Želim si, da bi bili drugi srečni in naj si najdejo svojo pot do tja – v odnosu ali samski. Vsak ima svojo srčno pot.

Zaupam, da bo k meni prišel moj partner ob točno pravem času – za oba. Moje srce se mu še malo bolj odpira in še malo bolj bliže sem. Vsak dan sem bliže.

Prav zanima me, kako se bo to odvilo. Saj se bo, na čudežen način.

Vmes pa uživam na poti. Zdaj uživam v tem dnevu. Zdaj uživam v mojih rastlinah. Zdaj uživam v mojem domu. Zdaj uživam v tem trenutku.

Kdo si, moja draga, zares? Si najprej ti povezana s svojo dušo, da lahko sploh pritegneš partnerja, ki je tvoja sorodna duša? Si sploh dovolj pristna, da privlačiš pristno partnerstvo?

To vse se sprašujem. Bolj in bolj sem pristna. Nisem pa popolna in nikoli ne bom. Tudi to je vredu, pravzaprav je popolno, ker je veliko bolj zabavno. Samo sprostim se in uživam v tem trenutku. Po eni strani, kaj pa si sploh lahko želim več?

Zdaj sem vesela vseh prijateljic, ki imajo svoja čudovita razmerja po svoje, ker zaupam, da tudi v moje življenje prihaja pravi partner zame, najbolj hitro, kar je možno!

Kako se lahko danes malo bolj sprostiš v pristnost in si še bolj ljubezen?

Ljubek srčkan roza pristen romantičen jasen živahen fantastičen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Angeli te vodijo prav – točno tja, kamor si namenjena. Tvoja srčna pot je neizbežna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar