torek, 9. maj 2023

Prava narava - radost!

Kdo si v resnici? Pa si upaš to vedno biti? Si upaš to sijati in svetiti z ljubeznijo tako močno, da te nič ne bo moglo ustaviti – oziroma, da te zdaj ne more nič ustaviti!?!

Kdo si čisto zares v resnici?

Jaz zase vem, da je moja prava narava veselje in radost. Najbolj pa sem srečna, ko ustvarjam. Danes sem barvala stene in moja duša je pomirjena. Veselim se, da bom nadaljevala! Pravi užitek je gledati stene, kako se stapljajo v belino in praznino.

Točno tako kot smo se rodili v to okolje, ki nas je potem zapisalo ali prepisalo. Nikoli pa ne more izbrisati naše prave narave, kajti v sebi nosimo moč vsega vesolja, da izpolnimo svoje poslanstvo – sijemo tako močno, da je vso vesolje v luči Ljubezni.

Zares, moja draga, kdo si v resnici?

Danes izbriši vse stare programe in vzorce, ki ti več ne služijo in te uklenjajo v stare nekoristne zanke ujetosti. Kaj te še navezuje na to? Kaj še ti služi kot izgovor?

Zase vem, da imam polno izgovorov, zakaj še ne. Ali zakaj še nekaj ne bi počistila. Strah me je hkrati uspeha in neuspeha. Sprejemanja in obsodb.

Po drugi strani pa sem svobodna! Sem to kdo sem in mnenje drugih – je res samo to – mnenje drugih. Moja naloga pa je, da kljub vsemu živim najbolj pristno, kar lahko. Jaz se poznam. Jaz vem zase, kako biti Mateja.

Kako se lahko danes povežeš s svojo veličastno naravo od znotraj? Saj več, da si čudovita in čarobna. Tega ti ne more nihče odvzeti!

Ljubek radosten lahkoten jasen pristen vesel edinstven iskren živahen dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je lepota. Zdaj pa jo živi v vseh pogledih.

Ni komentarjev:

Objavite komentar