torek, 19. julij 2022

Pristni vodnik!

Se ti je že kdaj zgodilo, da si imela močan občutek, brez kakršne koli logike, kaj točno bi morala narediti?! Potem pa si pregovorila. Pa nisi naredila tega?! Nato pa se je izkazalo za zelo dobro rešitev?!!

Nismo samo fizična telesa. Sprejemamo sporočila duše, višjega jaza, ki ima večjo sliko in bolj široki vpogled. Kaj če bi danes malo bolj zaupala temu glasu Ljubezni?

Kaj če bi danes malo bolj zaupala svoji intuiciji?!

Kaj če bi sploh bolj zaupala?!

Ti dobivaš sporočila zase. Ti veš – zase. Zato si zaupaj. Tvoja intuicija ti govori zate in te usmerja po poti Ljubezni in resnice in sijaja.

Vsak dan opravimo kot ženske toliko stvari. Smo kot hobotnica s stotimi rokami. Se kdaj ustaviš in se res povežeš s sabo?! Se kdaj ustaviš in prisluhneš intuiciji?!

Sprejemanje nam je naravno. Zato sprejemaj danes sporočila duše z radostjo! To je tvoj čas zaupanja sebi. Ti res veš zase.

Ljubek srečen razigran lahkoten jasen kreativen zaupljiv fantastičen igriv vesel radosten živahen lep dan poln ljubezni!



🌷 P.S.: Zaupaj si. Ti veš zase. Intuicija je tvoje najbolj intimno vodstvo. Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar