sobota, 4. december 2021

Soočenje in očiščenje!!!

 Kako zanimivo to življenje valovi. Lepo je biti to, kdo sem. lepo je spoznavati mojo pristno naravo bolj in bolj. Toliko zunanjih plasti je bilo dodanih, da jih počasi in počasi odstranjujem. Tako lahko skozi mene zasije končno ljubezen. Nadenemo si različne maske, ker nam ni pokazano, kako na zdrav način izražati čustva. Samo dobimo signale, da so nezaželena. Potem pa jih skrivamo in tlačimo dol. Učim se biti v njih in jih predelovati. S pisanjem, govorjenjem o njih in s sproščanjem v naravi.

Vem, da bi jih morala pustiti na plano. Po drugi strani pa me je strah, da bodo preplavila vso moje življenje in se potem razbohotila in preveč udomačila v vsakdanjiku. Po drugi strani spet, pa jih tiščim dol in to mi vzame toliko energije. Kaj če bi bila samo z njimi? Kaj če bi jim dovolila na svetlobo, da jih Ljubezen pozdravi? Kaj če bi malo bolj zaupala, da je vse zdravljenje in dobro zame?!

Lahko vsaj malo dovolim to čiščenje in katarzo. Lahko naredim vsak dan prostor in kaj bo prišlo na plan, bo. Čas je. nočem, da se to več vleče! Dovolj imam tega podtalnega delovanja!

Prišel je čas soočenja. S pisalom v roki, polno robčki in časom, pa bomo videli, kaj bo!

Čas je, da si dovolim, da je moja duša pozdravljena. Čas je, da si dam priložnost, da zares cvetem.

Čas je, da moja pristnost zasije skozi vse te maske, ki so bile odobravane s strani staršev, družbe, zaželenega, partnerjev in vseh drugih. Čas je. Samo tako lahko stopim naprej v novo in sveže.

Dovolj je bilo podtalnega delovanje, ki mi kroji usodo!

Zdaj je čas radosti in smeha. Zdaj je čas harmonije. Tako kot od znotraj, tako o zunaj!

Ustvarjaj si danes čudovit svet. Daj prostor svojim čustvom. Tu so zato, da bi bil-a ozdravljena! Na plano so prišla zato, samo, da jih opazimo. Takoj pa, ko so na planu, se razblinijo. Danes si spet dovolimo čutiti!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčen srčkan pisan sončen sočen dan!




🌷 P.S.: Dovoli vsej svoji lepoti srca, da se izraža. Zdaj je tvoj čas, da v vsakem trenutku slediš svojemu srcu, ne glede, kje si! Priznaj si, da si čudovit-a! Priznaj si, da je dobro slediti svojemu srcu. Samo ti veš, kam te vodi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar