petek, 3. december 2021

Zares živiš??!!??

 Nekako živimo, ampak kaj zares živimo?! Smo res živi?!! Kaj to sploh pomeni?!

Lahko s srcem vstopamo v vsako situacijo?! Lahko dopuščamo, da se vse uredi tudi v naše najvišje dobro?! Lahko izražam sebe?! Lahko ti izražaš svojo pristno naravo?!

Čas je, da se spet povežemo. Tako lep obred so nedeljska kosila. Zdaj je čas, da to obnovimo. Vsaki pri drugi družini. Tako se ne samo razbremenimo, ampak imamo uradno druženje.

Čas je čiščenja. Notranjega sploh! Katarze. Povej resnico in resnica te bo osvobodila. Življenje je polnost in radost v vseh pogledih. Samo odstraniti moramo vse te meglice okoli.

Mislim, da se takoj manj ukvarjam s svojimi problemi v glavi, ko se zgodi kaj dejansko resnega. Bolezen. Potem komaj vidiš, kako lepo življenje imam.

Ampak ni potrebno, da se mi zgodi kaj tragičnega. Ni potrebno, da si kreiram raka ali drugo neozdravljivo bolezen, da se spametujem. Ni potrebno, da se meni ali mojim zgodi kaj tragičnega!

Zdaj lahko spremenim življenje v bolj ljubečo vsakodnevno izkušnjo. Najprej do sebe in potem do drugih. Tako enostavno je. V vseh pogledih!

Lahko jamram. Lahko sem tečna. Ampak ne bom pomagalo! Nič od tega ne pomaga. Samo pomaga, da stopim v akcijo in naredim kaj prijaznega do sebe! Lahko sledim svojim sanjam. Lahko slediš svojim sanjam. Lahko jih živiš zdaj.

Najbolj pomembna pa je prijaznost. Do drugih in sebe. Bodimo nežni s sabo. Lahko naredimo samo toliko! In zdaj je čas, da to, kar delamo – delamo s srcem. Ostalo pa pustimo ali pa se posvetimo enako strastno kot naši najljubši dejavnosti! Bodimo pristni in vnašajmo sebe v vse! (Ne naš ego, ampak pristnost srca – Ljubezni, da sije skozi nas še bolj jasno!)

Ljubek srečen srčkan igriv radosten nagajiv blažen optimističen dan!




🌷 P.S.: Dopusti vabilom za srečo, da te dosežejo. Odpri ljubezenska pisma čiste Ljubezni. Naj se pretaka v tvoje življenje bolj in bolj. Zaupaj svojemu srcu in ga odpri.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Let it Snow! ... https://youtu.be/mN7LW0Y00kE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar