sreda, 1. december 2021

Predrzni in v novem

 Kaj pa svežina?!

Misli in naši možgani lahko samo sklepajo iz starega. Zato ne morejo niti iskati novega. Zato se v nove stvari stopa s srcem. Nekaj me vleče tako močno, da se ne morem upreti.

Priznam, da me Osho navdušuje za nove stvari. To je sveže, to je radostna rast. Brez novosti in opiranja svetu ni rasti!

Priznam, da mi leze pod kožo.

Vse novo so sporočilo Ljubezni, boga, univerzuma, višje sile… karkoli je tvoja beseda! Vse to so vabila v še boljše življenje. Si upaš biti tako drzna in to sprejeti?!

Ego se boji vseh sprememb. Zato, ker potem umre. Mi pa smo toliko več kot ego!

Danes odprimo srce vsem sporočilom boga, Ljubezni, univerzuma, duše, božanskega, vesolja, univerzum… karkoli je že vaša beseda. Beseda ni pomembna! Pomembno je, da se odpremo vabilom za srečo, ki nas želijo povabiti naprej. Želijo nas prebuditi iz spanca.

Tako komaj zares živimo.

Če si ustvarjamo varno gnezdo, kjer se nič ne spreminja, je rekel Osho – je kot bi v grobu čakali na smrt. Tako pa si res ne želimo živeti! Zato danes odprimo vsem vabilom za srečo svoje srce! Tega smo vredni!

Živi svoje življenje!

Ljubek srečen igriv radosten navdihujoč pisan blažen jasen kreativen dan!




🌷 P.S.: Danes izbiraj še več sreče. Danes reci da kakšnemu vabilo za kaj novega in svežega! To je potem radostna rast! (Ne morem verjeti, da sem iz največje zapečkarice odprta za vse spremembe. Osho me je prepričal! Splača se! Tako sem še bolj pretočna za vso Ljubezen!!!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Can't Stop This Thing We Started ... https://youtu.be/lP4Nnek6DCo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar