sreda, 7. februar 2018

Vsaka drugačna...

Nekaj čarobnega je v teh velikih snežinkah na nebu. Vso pokrajino so posipale z belino. Tako sladno in čisto je vse. Belina. Kar padajo in padajo snežinke, kot da jih je nešteto. Saj jih tudi je. In preseneča me, kako je vsaka edinstvena in enkratna. Tako kot mi. Vsak zase je poseben, a hkrati smo vsi snežinke. Enaki. Sneg. Ljubezen. Res je lepo zunaj. Res smo lepi. Od znotraj. Tudi od zunaj…

Oblekla se bom in šla na sprehod. Čas je, da se me malo ta čarobnost dotakne in jo občutim na svoji koži. V živo je le drugače. Zdaj samo gledam to belo posipavanje skozi velika okna. Uživam ob kavi. Na toplem. Zavita v koco. Najbolj mehko.

Prebrala sem nekaj tako lepega, za dušo.

Pleme duš

Bodi hvaležna vsakemu,
ki te navdihuje, te dviguje
in ti pomaga, da siješ.
Gremo dalje,
skupaj.

Mastin Kipp

Res je pomembno imeti okoli sebe ljudi, ki te navdihujejo. To je res. vedno znova rada srkam modrost, ki mi razširi pogled. No, na to pa še nisem pomislila. Hvaležna sem, da je danes vse tako dostopno.

Nič pa se ne more primerjati z notranjim vodstvom. Tistim tihim vztrajnim glasom, ki nam nežno prigovarja. Učim se utišati hrup zunanjosti in se poslušati bolj. Želim si biti notranje usklajena.

Danes pa cenimo edinstvenost vsakega, tudi sebe! Ljubek dan!

Cmok! Cmok!









P.S.: Rada imam zimo. Sneg. Čisto narahlo naletavanje snega... Čarobno lepo! Camila Cabello - Havana (https://www.youtube.com/watch?v=BQ0mxQXmLsk)

Ni komentarjev:

Objavite komentar