petek, 29. september 2023

Pokaži z dejanji!

Prav obožujem pisanje! Tako zelo uživam v njem! Svet bi bil prikrajšan, če ne bi delila svojih darov! Zagotovo pa vem, da bi jaz bila prikrajšana za užitek ustvarjalnega izražanja! Ker pa sem jaz del sveta, bi jaz kot manj srečna, definitivno prispevala k zmanjševanju kolektivne zavesti Ljubezni. Če ne bi izbirala tega, kar ljubim – pisanja in vseh drugih stvari.

Kaj pa je tvoje veselje?

Kako tvoj svet – in hkrati naš svet – postaja bolj reven, če ne ustvarjaš iz srca? Zakaj prikrajšaš sebe in hkrati nas – ves svet? Ne jemlji vprašanja sreče in ljubezni do dela – ustvarjanja – zlahka!!! Zate gre! Hkrati pa nas – ves svet! Ko slediš svojemu srcu, najbolj prispevaš!

Danes je dan praznovanja, da si to, kdo si! Vsaka malenkost preteklosti te je privedla do tega trenutka. Ne glede ali je bilo videti dobro ali slabo – zdaj je dobro – saj si spoznala moč tega trenutka! Zdaj si lahko ustvarjaš čarobno življenje! Svojo srečo jemlji resno! Svoje srce jemlji resno! Saj ti gre za življenje in hkrati za vse nas – ves planet, kaj ves planet – vso vesolje se veseli s tabo, da za vse nas izbiraš radost srca!

Kaj je danes v harmoniji s tvojim srcem?

Ljubek radosten igriv navihan bogat pester lahkoten blažen dan!



V sebi si ljubezen! Zdaj pa si res pokaži, da se imaš rada – z dejanji – in izberi še več sreče!

Ni komentarjev:

Objavite komentar