torek, 26. september 2023

Izbiraj najboljše!

Pozdravljena moja draga, kako kaj danes?

Živiš kaj pristno?

Živiš iz sebe ven? Se počutiš izpolnjeno? Delaš to, kar ljubiš?

Pa fantastična si zdaj, točno taka kot si! Uživaj še bolj to življenje!

Življenje je tu zate! Želi te podpreti v vsakem koraku, ki te vodi proti svojim sanjam. Zdaj pa si dovoli, da sprejmeš to lepoto veselja in radosti! Zares lahko izpolniš to notranjo silo, ki te želi potegniti naprej, ki te vleče v svoje pristnost življenje!

Lahko si to, kdo si! Čudovita si, točno taka kot si! Zdaj pa res, zaživi še bolj iz sebe ven! Lepa si! Fantastična si! Življenje te ljubi in spodbuja! Zdaj pa je čas, da mu dovoljuješ, da te vodi naprej, da te spodbuja v vsej svoji radosti in pristnosti!

Lahko si to, kdo si! Pa kdo še te sploh želi ustaviti? Nič in nihče te ne more ustaviti! Za tvoje življenje gre!

Res si lepa, taka kot si! Zdaj pa si zaupaj! Življenje te ljubi in te spodbuja na vse mogoče načine! Kaj mu boš zdaj dopustila, da te še malo bolj vodi?

To je tvoj čas pristnosti in polnosti. Zdaj pa si zaupaj! Živi svoje najboljše življenje, kar lahko! Vse vesolje se veseli, da si tu, da si pristna, da si slediš, da slediš svojemu srcu.

Lahko si to, kdo si! Seveda, to je najbolj dragoceno, da si to, kdo si – da lahko sprejmeš sebe v vsej svoji polnosti in si potem dovoliš še bolj živeti od znotraj navzven. Zdaj je tvoj čas, res! Pa ne pusti, da te karkoli ustavi! Čudovita si že zdaj!

Ljubek srečen srčen pristen čudovit igriv radosten čaroben dan!



Sledi svojemu srcu! Bodi to, kdo si v polnosti in pristnosti! Čudovita si že zdaj! Dovoli, da te življenje še bolj podpira in vodi v tvojo pravo srčno smer. Danes se predaj usodi in predaj se temu, kar je najboljše zate – zdaj! Še bolj zaupaj svojemu srcu! Vse je zate! Čisto vse je zate! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar