sreda, 27. september 2023

Cenim vsak trenutek!

Pozdravljena moja draga, kako kaj danes?

Slediš svojemu srcu? Si kaj ustvarjalna? Uživaš kaj, da res živiš svoje najboljše življenje, kar lahko!?

Tu si zato, da bi res cvetela v polnosti in pristnosti. Uživaj življenje! Radost si! Veselje si! Polnosti si! Izbiraj še malo bolj živeti s srcem! Kaj zate pomeni pristno, radostno, srčno življenje?

Lahko danes zares uživaš, kot to, kdo si? Da si lepota, da si radost, iskrenost, igrivost, da si srčnost? Bodi danes to, kdo si!

Včasih se res zgodi kaj nepričakovanega ali nas preseneti. Zato je prav, da sproti uživamo v drobnih trenutkih. Kajti velikokrat je tako, da se sploh ne zavedamo, kako lepa življenja imamo. Velikokrat je tako, da se sploh ne zavedamo, kako dragoceni ljudje nas obdajajo. Poveš komu, da ti je res pri srcu? Poveš komu, kako super se ti je z nekom pogovarjati?! Poveš, kaj ti nekdo pomeni z vsem srcem, da lahko še bolj ljubiš pristno in si to, kdo si! Lepa si! Izjemna si! Čudovita  si!

Zdaj pa res bodi to, kdo si v lahkotnosti, polnosti in pristnosti!

Zasij danes! Tvoje življenje je dragoceno! Ti si dragocena, da lahko živiš iz sebe navzven! Danes si dovoli biti pristna! Danes si dovoli biti smeh! Danes si dovoli biti veselje!

Ljubek srčen srečen igriv lahkoten zabaven harmoničen kreativen živahen jasen celovit sijoč navdihnjen živahen fantastičen dan!



Življenje te vodi skozi lepote tega dne! Zaupaj tudi lepotam svojega srca! Vedno imaš dovolj ljubezni v sebi. Sij z vso močjo! Lepa si! Živi še malo bolj iz sebe ven! Bodi to, kdo si v resnici! Fantastična si! Čudovita si! Zdaj pa še to drugim pokaži!

Ni komentarjev:

Objavite komentar