torek, 29. junij 2021

Iz srca - ali pa nič!

  Nekaj dni nazaj sem imela pridigo (za prijateljico).

Lahko mi dajo ne vem kaj, me nosijo po rokah, mi strežejo ali karkoli – če ni iz srca – ni nič vredno. Tega ne želim. Tega ne rabim. Nič, kar ni iz srca – nočem!

Zakaj sploh pretvarjanje? Dolgoročno to nikamor ne pelje. Zdaj je čas, da izstopimo iz suženjske miselnosti. Tu smo, da bi ustvarjali s srcem! Ne pa, da bi ustvarjali za druge (za miloščino). Če je s srcem, potem je dobro. Naša svoboda in samosvojost je naša največja lepota in čisto osnovna pravica!

Zdaj pa se osvobajam te zgodbe.

Živim po svoje in zaupam, da je zame vedno dobro poskrbljeno! Vedno je bilo in zaupam, da tudi vedno bo!

Res zaupaj svojim občutkom. Če te nekaj zmoti, ali te stisne, ti je neprijetno… je to samo z razlogom, da se vprašaš, če še slediš svoji srčni poti ali si že davno izgubljen-a. Saj ni tako dramatično. Ampak res občuti, kje si. Vedno se lahko naravnaš na kompas srca. Samo prisluhni svojemu srcu.

Ljubek srečen sijoč srčkan dan!



🌷 P.S.: Le zaupaj tvojemu srcu, to je tvoj osebni vodnik do sreče. Naj tvoja duša postane otipljiva v vsakdanjih stvareh. Ceni to lepoto!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  ☕ Espresso za dušo 💜 Prebudi Ljubezen v sebi! ... https://youtu.be/FkRoDIXNXQI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis and Ann Margaret-Viva Las Vegas ... https://youtu.be/lhFrSwSIgc4

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar