torek, 5. april 2022

Gradi na resnici!

 Želela sem samo napisati. Če se pretvarjam zaradi drugih, da bi me sprejeli, sploh nimamo odnosa. Ne glede, kako boleče in zahtevno je lahko izražati svojo pristnost, samo tako lahko gradim zares bližino. Raje se odpovem sprejemanju, kot da gradim na lažeh. Tudi če so dobronamerne, ker mislim, da drugi ne bom mogel sprejeti dele mene.

Bližina je moč. Biti pristna je moč. Slediti svojemu srcu je moč.

Nič, kar ne temelji na resnici, se ne bo obneslo. Prej kot slej se bo razkrila prava narava.

Zdaj razmišljam, kako se to izraža v oblačenju. Rada se lepo oblečem, vseeno pa vedno dajem prednost udobju. Doma se vedno oblečem v udobno obleko in pajkice. Rada pa se lepo uredim, če grem kam ven. Krilo in pulover. Ali lepo srajčko in pulover. Vedno nekaj novega. Ampak vedno imam udobne čevlje zraven. Neka mešanica elegantnega udobja. Obožujem pa kape! Pletene!

Zanimivo je, da se pri zmenkih najprej pretvarjamo, da smo nekaj drugega, kar bi bilo zaželeno. Potem pa čez nekaj časa pokažemo svoje prave barve. Tako nihče ne dobi, kar si zares želi. Če bi se že takoj pokazali v pravi luči, bi vedeli, kaj pričakovati. Zato je pristnost tako pomembna. Kako olajšanje! Takoj sem lahko to, kdo sem! No, vedno! Zdaj je moj čas uresničitev! Oziroma čas odstranjevanja plasti, ki niso jaz. Tako je bolj prav in to je večja resnica.

Dolgoročno se resnica tako ali tako izkaže. Torej pretvarjanje tako ali tako ne bo obrodilo sadov. Je pa potem druga plat. To pomeni, da potem zares zavračajo mene, ne podobe o Pepelki, ki sem jo ustvarila. Vseeno pa sem raje zavrnjena, kot da gradim na lažeh. Tako sploh bližina ni mogoča!

Resnica osvobaja v vseh pogledih. Najprej pa si želim biti iskrena do sebe.

Bodi danes iskren-a s sabo! Točno taka kot si, si čudovit-a! Zaupaj si! Vredno je graditi na resnici!

Ljubek srčkan srečen sijoč spontan razigran jasen živahen dan!



🌷 P.S.: Življenje je čista radost in igrivost. Zdaj je moj dan spoznavanja veselja skozi resnico. Tam se skriva prava čarobnost!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ceca - To, Miki ... https://youtu.be/RAFgmqf-_yA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar