nedelja, 3. april 2022

Tango ali valček?!

 Kaj če je moj takt življenja bolj počasen!? Kaj če ni razburljivi tango ali valček?! Kaj če je moj takt uravnan z bitjem srca?! No, potem pa je vse dobro. Potem pa je vse vredu! Potem pa zaupam, da je moj takt točno pravi zame!

Kaj če bi vsak verjel v svoje sposobnosti, si zaupal, da zmore in bi se z navdušenjem zbujal! Kaj če bi vsakemu človeku to pripadalo, samo zato, ker smo živi! Saj nam! Svobodna bitja smo! Mi izbiramo!

Kaj če bi bila največja legenda, da smo to, kdo smo!? Kaj če bi bila pristnost najbolj cenjena vrednota?! Pa srčnost, prijaznost, toplina, iskrenost!! Pravo prijateljstvo! Zaupanje!

Vse to so vrednote, ki jih lahko izbiramo danes!

Kaj če bi najprej dali sebi komplimente, čas, spodbudo in vse to, kar si resnično želimo od drugih!?! Potem bi komaj lahko zacveteli, saj potem nismo več jama brez dna, ki nikoli nima dovolj pohval. Čakaj. Stop. Ustavi se! Kaj če bi lahko tako zacvetela in potem ne bi bila več jama brez dna!

Kako si danes lahko dam komplimente, čas in se spodbujam?!

Čutim, da rabim čas za počitek. Zato si to dajem! Čutim, da si želim pohvaliti, kako daleč sem že prišla. Veliko bolj modra sem. Zaupam pa tudi, da sem sposobna sprejeti in celo zacveteti v prihodnosti, ne glede, kaj se dogaja. Tako, pa si dajem vse, kar potrebujem. Zdaj. Samo tako naprej!

Kaj pa si ti želiš prejeti od drugih!? Danes si to daj.

Odobravanje? Sprejemanje? Potrditev? Ljubezen? Prijateljstvo? Iskrenost? Sočutje? Spodbudo? Razumevanje? Toplino? Srčnost? Materinsko ljubezen? Nego? Objem? Slišanost? Sprejemanje kot neprimerljivo unikatno osebo?! Srečo? Radost? Veselje? Prostor za ustvarjanje? Izraznost?! Prijaznost? Toplo besedo? Zaupanje?

Karkoli si želiš prejeti, daj si to danes!!! Čudovit-a si! Sprejmi svojo čarobnost srca! Sledi svoji srčni poti!

Ljubek hvaležen radosten igriv smešen zabaven kraljevski dan!



🌷 P.S.: Ti si vladar-ica svojega kraljestva srca! Poveži se z njim! Zacveti! To je tvoj dan! Zdaj! Ljubka si! Ljubek si! Izražaj svojo lepoto! Zdaj! Zasij! Tvoje srce ima toliko svetlobe (Ljubezni) v sebi, da razsvetli vso galaksijo in še naprej!!! Tvoja Ljubezen je brezmejna! Bodi v srcu!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar