četrtek, 7. april 2022

Posodobi v LJUBEZEN!!!

 Danes je pa res najlepši dan do zdaj! Dajem mu priložnost, da se še bolj razcveti! Lepo je biti srečna! Odlično se počutim! Zaupam, da sem odprla srce še več sreči in radosti. Malo po malo. Saj vadim! Gre mi bolj in bolje!

Tako kot so stari programi navajeni kar ponujati rešitve, ki so zastarele – lahko tudi naložim nove. Se posodobim! Nismo več v prejšnjem stoletju! Zdaj se tega zavedam! Danes prenašam nove svetlobne programe vase! Čeprav še ne vem, kaj so, zaupam, da so presvetljeni z Ljubeznijo! Danes sem posodobljena!

Ne glede kako sem nostalgična, če nekaj ne deluje, je čas, da se od tega poslovim! Pripravljena sem videti skozi prepričanja, ki me omejujejo! Kje še ne živim tako, kot bi zares rada?! Očitno da me neko staro programiranje še vedno drži tam!

Občutim svoja čustva. Spregledam prepričanja. Ustvarjam nove programe, ki podpirajo življenje, ki si ga želim. Potem pa to vadim!

Prepričanja so samo misli, ki smo jih velikokrat slišali in potem ponavljali v sebi. Tako lahko ustvarjamo nova. S ponavljanjem. Vajo. Pisanjem. Govorjenjem. Plesanjem!

Vse je mogoče zame! Vse je mogoče zate! Kaj bi si rad-a ustvaril-a danes?! Zdaj pa oblikuj prepričanja, ki to podpirajo in bo tako lažje.

Nisem dovolj spremenim v celovita sem.

Celovita sem. Rada se imam. Sprejemam se. Všeč sem si. Lepa sem. Lepa sem od znotraj in zunaj. Življenje me ljubi. Cenjena sem. Dragocena sem. Prispevam s svojimi darovi. Dovolj sem. Takšna kot sem, sem veličastna! Takšna kot sem, sem vredna vsega najboljšega – že zdaj!

Počasi speljem pot k resnici, ki se občuti dobro! Jaz se počutim dobro v svoji koži! Ustvarjam si čudovito življenje!

Dajem si, kar potrebujem in si želim! Prosim za to, kar potrebujem in si želim. Sprejemam to, kar potrebujem in si želim!

Ustvarjaj si danes čarobno življenje! Vredna-vredne si tega! Zdaj!

Sprejmi vse dobro!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemno lep iskriv dan!



🌷 P.S.: Sprejmi obilje, ki je tu le zate! Sprejmi ljubezen, ki je tu le zate! Odpri svoje srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - Teddy Bear ... https://youtu.be/89MihWd6zKk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar