petek, 7. julij 2023

Dar tvojega srca je neprecenljiv! !

Danes je ljubezen do sebe tudi spuščanje vsega iz preteklosti. Kar mi več ne služi ali pa kar ni bilo ravno najlepše in se tega ne spominjam preveč z veseljem. Danes je ljubezen do sebe spuščanje ljudi, ki so mi zavestno ali nezavestno, prizadeli bolečino in neko trpkost. Tako sem jim s tem potem dovolila, da so omrtvili ali zamrznili delček mene, ki je še zaupal ljubezni. Da so zamrznili delček mene, ki pa še je verjel v dobro in v srečo. In da je prav, da sledim svojim sanjam.

Kdo si v resnici? Kaj ti želi življenje povedati? Mu prisluhneš?  Kam te želi življenje usmeriti? Danes poglej od blizu. Najprej seveda v svojem srcu, svoji notranjosti. Kateri delčki tebe so bili pomanjšani? Utišani. Zadržani. Ali zamrznjeni, nesprejeti, nevideni. Želijo si, da jih objameš s toplino ljubezni. Čudovita si. Moja draga, zaupaj svojemu srcu, kajti tvoje srce te vodi prav.

Danes pokliči nazaj k sebi, vse dele tvoje duše. Danes odtopli z ljubeznijo vse delčke tvoje duše, ki so bili kakorkoli zamrznjeni. Zdaj je tvoj čas, da lahko zaživiš  polno življenje iz sebe navzven. Tudi če te to razžalosti, da si dovolila drugim, da nekako zamrznejo delčke tebe. Zdaj dovoli, da se ti delčki otoplijo. In se spet poveži nazaj s sabo. To je življenje. Tvoje poslanstvo je, da si to, kdo si. In da si vedno bolj pristna v vseh pogledih. To je tvoj čas zdaj, da lahko spet nazaj v sebi prebudiš to navdušenje nad življenjem, to otroško igrivost. To, da si pustiš čuti vse, kar čutiš. In da si v polnosti in pristnosti samosvoja. Mogoče bo žalostno, ampak glej, daleč si že prišla. Zdaj pa je dovolj, da daješ drugim energijo. Zdaj pa je čas, da to energijo ljubezni usmeriš vase.

Kaj si želiš ustvariti? Kaj rada delaš, to danes ustvarjaj.

Ljubek srčen srečen pristen unikaten dan!



In seveda še bolj sledi svojemu srcu. Čudovita si! Zdaj pa daj svoj dar srca svetu. Dvigni se še višje. Naj tvoja vibracija zasije v vseh pogledih. Ustvarjaj si čarobnost tega trenutka zdaj.


Ni komentarjev:

Objavite komentar