četrtek, 18. november 2021

Čudovite barve od znotraj!!!! Naj sijejo!!!

 Si upaš biti tako predrzna-predrzen in slediti svojim sanjam? Kaj pa celo tako, da si upaš slediti svojemu srcu?! kaj pa tako, da si resnično pristnost v vsakem trenutku!? Ali vsaj bolj in bolj??!!

Vem. Vem.

Potreben je pogum.

Lahko vidijo mojo praznino. Lahko vidijo moje neumestne šale. Lahko vidijo, kako sem vse bila ranjena in kako znam vseeno biti vesela. Lahko vidijo skozi mojo lepo pisano masko, ki sem je tako navajena nositi. Spodaj pa so moje resnične barve. Kaj če jih ne bodo imeli radi? Kaj če me bodo zavračali?! Masko pa sem prilagodila za vsako priložnost in osebo. Lahko je vedno lepa, ne glede, kaj je od spodaj.

Kaj če bi jo danes odložila?! Kaj če je preveč utrujajoče igrati toliko vlog v toliko situacijah za toliko ljudi.

Lahko me sprejemajo ali ne. Lahko me imajo radi ali ne. Jaz pa sem vedno – jaz. To je dovolj. Niti si ne želim, da bi me imeli vsi radi. Niti si ne želim, da bi me vsi sprejemali. Samo želim živeti pristno in slediti svojemu srcu. to je dovolj. Vse ostalo pa je utrujajoče in me krni. Postajam bolj in bolj negibka, kamena, otrpla, zmrznjena. Zato si želim sprostiti svojo energijo in se predati z vsem srcem vsaki situaciji ali osebi pristno. Saj sem živa! Saj sem premikajoča bolj in bolj v srčno smer.

Bolj živim resnico tega, kdo sem, bolj zares živim.

Naj se resnica izkaže. Zdaj! Dovolj je bilo prikrivanja!

Izražaj svoje pristne barve!

Ljubek srečen igriv dan!




🌷 P.S.: Živi pristno bolj in bolj v vsakem trenutku! Tega si vreden!!! Tega si vredna!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Let's Misbehave ... https://youtu.be/iVTfIRSNi68

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar