torek, 16. november 2021

Globine katarzičnega čustvovanja!!!

 Danes pa gremo globoko. Danes gremo v notranjost. V vse temne kotičke, ki si jih sploh ne želimo pogledati.

Kako se izmikam svojim čustvom. Samo govorica so. Ne želim jim prisluhniti, ker občutim ob tem nelagodje. Čutim, da me bo njihova teža potegnila navzdol. Ampak, če jim ne dam pozornosti, so vedno podtalno z mano. Vedno so v ozadju in izbruhnem ob nepravem času na neprave ljudi.

Otopela sem že skoraj. Zamotim se z gledanjem neumnih videjev. Filmov. Niti seku
nde si ne dam prostora, da bi zares kaj občutila.

Zato jih bom zdaj namerno dala ven. Skozi pisanje dnevnika. Skozi pogovor. V gozdu povem drevesu. Samo, da jih dam ven. Čutenje je zdravo, saj me opozarja na dele sebe, ki si še želijo zdravljenja. Zato sem nežna s sabo. Danes občutim. Tako se lahko zdravim. Vse, kar pride na površje (vsako čustvo), je želja po objemu ljubezni. vse v meni hrepeni po tem, da bi bila ozdravljena in zaceljena.

Dolgo sem se izmikala temu. Zdaj bom začela počasi. Samo, ko si priznam, kaj se dogaja podpovršinsko, se lahko pomaknem naprej. To je prava katarza. To je pravo očiščenje. To je prava ljubezen do sebe.

S tem, ko se poglabljam v temnine in globine čustev, si ne privlačim še več tega, ampak se čistim. Svojo energijo pa dajem temu, kar pa si želim. Uživam.

Objemi svoja čustva. Tu so zate, da jih obsiješ z lučjo ljubezni. objemi jih. Sprejmi jih. Tvoja so. Tu so zate.

Ljubek srečen igriv lahkoten srčen sijoč srčkan bleščeč pristen dan!




🌷 P.S.: Danes se odprimo lepoti življenja s tem, da si priznamo svoja čustva. Lepo je biti pristen-pristna, tudi v čutenju. Dovoli si celjenje. Lep-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... EMKEJ - AIRPLANE MODE (PROD. BY ERAK) ... 

☕ P.P.P.P.S.https://youtu.be/BT87XqJgJXs: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar