sobota, 20. november 2021

Danes zaupam v zmago dobrega!!!

 Saj ne vem, kako iz sebe stisnem zadnjo kapljico navdihujočega. Včasih samo rabim počitek. Zato komaj čakam, da pridem domov. Kopel. Sedežna in dobra knjiga in kava delajo čudeže. Zaupam v to. Zaupam v blagodejnost čajev, meda in naravnih antibiotikov – česna in čebule. Vse to potrebujem danes.

Tolikokrat sem negovalka po duši za druge. Zdaj pa je čas, da negujem sebe. Čas je, da si pomagam. Kot bi vsakemu drugemu. Z dolgim odmorom. Saj nimam nič dati, če sem čisto izpraznjena in pregorela.

Ne zmorem več in to je dovolj. Dovolj, da se ustavim. Dovolj, da razrahljam vse okove in vezi. Dovolj je bilo. Saj ne rabim izgovora. Dovolj je, da se začutim. Dovolj je, da si želim počitka. Že to je upravičen razlog. Lahko bi si ga pa tudi vzela brez razloga. Pa kaj! Včasih moram narediti kaj divjega in nepričakovanega. Včeraj sem si naredila tako dobro kopel. Prav osvežila me je. Kar sredi dneva. Zraven pa sem seveda brala Osha, ki me vedno opogumi za kakšno neumnost. Pristnost ni za strahopetce. Je za pogumne. Zaupam, da sem v srcu vedno bolj pogumna, da sem prstna bolj in bolj.

Danes zaupam v zmago dobrega.

Danes zaupam v zmago luči.

Danes zaupam, da se bo resnica izkazala.

Danes zaupam, da se bo pravica izkazala.

Danes zaupam, da je vse dobro. Če pa še ni dobro, še ni konec. Vesolje, vse je prijateljsko. Vse je za dobro. Danes temu zaupam še bolj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv harmoničen kreativen dan!




🌷 P.S.: Le zaupaj, da si ljubljen-a! Le zaupaj, da si radost. Le zaupaj vase. Potem je zmaga tvoja.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Everybody Loves Somebody ... https://youtu.be/z-2_OstpR5c

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar